Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
Temel Çözümleri Deneyin
Messenger uygulamasını güncelleyin: Android veya iPhone'unuzda Facebook uygulamasının eski bir sürümünü kullanmak, Messenger uygulamasında "Bu medya artık kullanılamıyor" hatasına neden olabilir. Bu nedenle, Facebook...
Android kullanıcısıysanız, Wi-Fi'ye bağlanırken zaman zaman kimlik doğrulama hatasıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu, doğru şifreyi girdikten ve daha önce Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra bile , yeniden bağlanmayı deneseniz bile şimdi...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...
Android telefonum neden iPhone'dan gelen mesajları almıyor?
Android cihazlar ve iPhone'lar mesaj göndermek için farklı protokoller kullanır. iPhone iMessage kullanırken, Android RCS kullanır. Bu iki platform birbiriyle uyumlu değildir. Bu...
Temel Çözümleri Deneyin
Messenger uygulamasını güncelleyin: Android veya iPhone'unuzda Facebook uygulamasının eski bir sürümünü kullanmak, Messenger uygulamasında "Bu medya artık kullanılamıyor" hatasına neden olabilir. Bu nedenle, Facebook...