Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu mübarek günlerin dargınlıkların son bulmasına, gönüllerin birleşmesine, muhabbet ve hürmet bağlarının kuvvetlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.
Bahçeli, MHP'nin NSosyal...
Son depremler... Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 20 Mart 2026 deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar...
İstanbul Valiliği, Ramazan ayı boyunca Osmanlı'dan günümüze ulaşan "Zimem Defteri" geleneği yaşatarak 2 bin 150 bakkaldaki borçların kapatılmasına yardımcı oldu. İstanbul Valisi Davut Gül yardımlaşma vurgusu yaptı.
stanbul Valisi Davut Gül...
Kayseri'de forkliftle girdiği kuyumcudan altın çalan, sonra da eşekle kaçan kişinin 16 yıla kadar hapsi istendi.
Kayseri'de düz kontak yaparak çalıştırdığı forkliftle kepenk ve camlarını kırdığı kuyumcudan altın çaldıktan sonra eşekle kaçan...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ramazanın bereketiyle arınan gönüllerin, Ramazan Bayramı'nda sevgiyle çoğalmasını...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’nda yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulundu. "Seyahat eden tüm kardeşlerime hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı...
[/URL]
Nevşehir'de iki otomobil ile minibüsün zincirleme kazaya karıştı. 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde Yasin Ç'nin kullandığı 50 LF 858 plakalı otomobil, Nevşehir-Acıgöl kara yolu Karapınar yol...
Ramazan Bayramı mesajlarında en güzel ve anlamlı seçenekler, bayram arefesinin gelmesiyle birlikte vatandaşların gündeminde yer alıyor. Uzaklarda bulunan sevdiklerini ve dostlarını bayram mesajlarıyla hatırlamak ve onlara bu özel günü anlamlı...
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Türkiye, bugün istikrar adası olarak güvenliğin merkezi olma konumunu sürdürürken aynı zamanda müzakere masalarında ağırlığı, sahada ise caydırıcılığı hissedilen ve bulunduğu her coğrafyada güven veren bir ülke...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...