Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook Messenger, dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Başlangıçta Messenger, ana şirket Facebook'un bağımsız bir alt bölümüydü. Şimdi ise Facebook, onu ayrı bir uygulama haline getirdi. Kullandığınız işletim...
Facebook Messenger, dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Başlangıçta Messenger, ana şirket Facebook'un bağımsız bir alt bölümüydü. Şimdi ise Facebook, onu ayrı bir uygulama haline getirdi. Kullandığınız işletim...
Yunanistan'ın Midilli Adası'nda çiftçilerin düzenlediği protesto sırasında liman girişini kapatması üzerine aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu bazı yolcular adada mahsur kaldı.
Yunanistan'ın Midilli Adası'nda çiftçiler, yetkililerin...
ABD'li gazeteci Carlson, İran'a saldırıların "Önce Amerika" anlayışı ve ülke çıkarlarıyla bağdaşmadığını söyledi. Carlson, ABD'nin Tayvan'ı savunamayacağını, bunun Washington'un küresel gücünün sınırlarına ulaştığını gösterdiğini öne sürdü...
Zincirleme Reaksiyon’da Orta Doğu’da artan gerilimin küresel enerji piyasalarına etkisi ele alındı. Programda Hürmüz Boğazı’nın stratejik önemi ve savaşın ekonomik sonuçları değerlendirildi.
Programda, bazı analistlerin Hürmüz Boğazı üzerinden...
ABD-İsrail-İran savaşı sürerken kullanılan mühimmat, yaşanan patlamalar ve petrol tesisleri gibi yerlerin hedef alınması büyük bir çevresel felakete neden oluyor.
SAVAŞIN ÇEVREYE ZARARI KATLANARAK ARTIYOR
ABD ve İsrail’in İran’a karşı yürüttüğü...
Lübnan'da geçtiğimiz yıllarda lideri öldürülen ve darbe alan Hizbullah'ın askeri komutasını ve yapısını İranlı subaylar nasıl yeniden yapılandırdı?
İran Devrim Muhafızları Ordusu, 2024 yılında İsrail ile yaşanan çatışmalarda ağır darbe alan...
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hürmüz Boğazı'nı açabilmek için müttefiklerinden yardım istiyor, İran'a baskı yapıyor. Ancak Boğaz hala kapalı. İran yalnızca kendi istediği gemilerin geçişine izin veriyor. Hürmüz'ü açabilmenin yolunun Hark...
İran Savaşı nedeniyle gemi geçişlerinin sekteye uğradığı Hürmüz Boğazı, sadece akaryakıt değil gıda krizini de tetikleyebilir.
HÜRMÜZ SADECE PETROLÜ DEĞİL GIDAYI DA ETKİLİYOR
ABD ve İsrail’in 28 Şubat’ta İran’a karşı başlattığı savaşın ardından...