Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön Düzeltmeler
İnternet hızınızı kontrol edin : Google Drive internet bağlantınıza bağlı olduğundan, internet hızınızdaki bir değişiklik yükleme ve indirme hızlarını doğrudan etkileyecektir. Bu nedenle, normal ağ hızlarına ulaşıp ulaşmadığınızı...
Xiaomi yıllar içinde MIUI adında mükemmel bir Android arayüzü geliştirdi. Çoğunlukla iyi bir deneyim sunsa da, stok Android'in aksine bazı işlemleri gerçekleştirmek zaman zaman zor olabiliyor . Örneğin, MIUI'de depolama alanını temizlemek kolay...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...
Sevebilirsiniz ya da nefret edebilirsiniz, ancak TikTok'un sosyal ağ dünyasında yarattığı etkiyi görmezden gelemezsiniz. TikTok, YouTube kadar rafine değil ve çoğu zaman utanç verici içerikler üretiyor. Ancak özgürlük ve erişilebilirlik söz...
Facebook Messenger, dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Başlangıçta Messenger, ana şirket Facebook'un bağımsız bir alt bölümüydü. Şimdi ise Facebook, onu ayrı bir uygulama haline getirdi. Kullandığınız işletim...
Temel Çözümleri Deneyin
Son kullanılan uygulamaları kapatın: Arka planda çok fazla uygulama çalıştırmak telefonunuzun hafızasını meşgul edebilir ve kamera uygulamasının yavaşlamasına neden olabilir. Kullanmadığınız uygulamaları kapatın ve...
Yöntem 1: Kişiyi Favorilere Ekle
Android telefonunuz, favori kişilerinizden oluşan bir liste oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanıyarak, adres defterinde arama yapmadan onlarla hızlıca iletişime geçmenizi sağlar. Bu listeye kişiler ekleyebilir...
Çözüm 1: Google Konum Doğruluğunu Etkinleştirin
Android telefonunuz konumunuzu doğru bir şekilde belirleyemediğinde, Google Haritalar, Uber gibi uygulamaları kullanırken sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunu düzeltmek için Google Konum Doğruluğu...
Android'de Bir Uygulama İçin İzinleri Etkinleştirme veya Devre Dışı Bırakma
Bir uygulamayı ilk kez kullandığınızda, konumunuza, kameranıza, kişilerinize ve daha fazlasına erişim izni ister. Daha önce bu isteklerin hepsini düşünmeden kabul...
1. Çözüm Yöntemi : "Her Zaman Açık Ekran" özelliğini "Her Zaman Göster" olarak ayarlayın
Adından da anlaşılacağı gibi, Always On Display (Sürekli Açık Ekran) her zaman açık kalır. Bazı telefonlarda Always On Display varsayılan ayarı, yalnızca...