Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde köpekten kaçarken arabanın altında kalıp ağır yaralanan çocuk için Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi toplamda 10 milyon lirayı aşkın tazminat ödeyecek.
Yunusemre ilçesinde...
Ordu’nun Fatsa ilçesinde sahile insansız hava ya da deniz aracı olduğu değerlendirilen bir cisim vurdu. Ekiplerce kaldırılan cisim inceleniyor.
Ordu’da sahile insansız araç olduğu değerlendirilen cisim vurdu.
Olay, ilçenin Bolaman...
Emniyet güçleri, Daltonlar suç örgütüne yönelik önemli bir operasyona imza attı. Ülke genelinde düzenlenen operasyonlarda 358 şüpheli gözaltına alındı.
358 GÖZALTI VAR, ÇOK SAYIDA SİLAH DA ELE GEÇİRİLDİ
Emniyet güçleri sokak çetelerine yönelik...
İstanbul Esenyurt'ta bir rezidansın koridorunda işlenen çifte cinayete ilişkin tetiği çeken iki şüpheli, bir villada saklandıkları sırada yakalandı.
Esenyurt'ta bir rezidansın koridorunda iki kişinin silahla vurularak öldürülmesine ilişkin...
İstanbul Beyoğlu'nda birliktelik yaşadığı kişiyi ölü bulduğunu iddia eden kadın, maktülün boğularak öldürüldüğünün belirlenmesi üzerine gözaltına alındı. Kadın, sorgusunda cinayeti itiraf etti.
Beyoğlu'nda, birliktelik yaşadığı kişiyi ölü...
Yenidoğan Çetesi davasında mahkeme tutuklu tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmetti. Mahkeme beş sanık hakkında uygulanan adli kontrol tedbirini ise kaldırdı.
İstanbul'da yenidoğan bebekleri anlaşmalı oldukları hastanelere sevk...
İstanbul'da bahar yağışlarının baraj havzaları üzerindeki etkisi merakla takip edilirken, İSKİ 26 Mart 2026 tarihli güncel baraj doluluk oranlarını paylaştı. Geçtiğimiz kış aylarındaki yağış miktarının beklentilerin altında kalmasının ardından...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında açılan kooperatif davasında mahkeme yeni bilirkişi raporunu bekleme kararı aldı. Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, karara tepki gösterdi.
İzmir Büyükşehir...
Anadolu bu kışı yoğun yağışlarla geçirdi. Uzmanlar, bu sene artan yağışların kene popülasyonunu artırabileceğini kaydediyor. Altı şehir için tehlike artmış olabilir.
Bol yağışlı dönemlerde tabiatta daha fazla bitki örtüsü bulunması kene...