Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şırnak'ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. Çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden sel sularının içinde oyun oynarken görüntülendi.
Yeni Şırnak-Siirt karayolunun Gühozuk mevkiinde şiddetli yağış sonrası taşan...
İstanbul, Şişli'de bir aracın çarpmasıyla devrilen trafik lambası, kaldırımda bekleyen Mısırlı turisti komaya soktu. Güvenlik kamerasının kayda aldığı kazada yaralanan turist beyin kanması geçirdi.
Sürücü kontrolü kaybetti, araç kaldırıma çıkıp...
Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış aylarında debisi düşen akarsular, baharla birlikte eriyen kar sularının etkisiyle yeniden yükselişe geçti. Bölgedeki dereler ve nehirler coşkun akmaya başlarken, özellikle Erzincan’da su kaynaklarındaki artış dikkat...
Kabine toplantısında Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da yaşanan saldırılar sonrasında okulların güvenliğine ilişkin yeni önlemlerin ele alınması bekleniyor. ABD-İran arasındaki görüşmelerde gelinen son nokta da kabinede değerlendirilecek...
Merhaba bazen bu sorunlar oluyor öncelikle twrp üzerinden temizlik yap iyicene sdkart haric beli yerleri temizle tek solet var sonra telefonu yeniden başlat ve twrp geri gel sırayla diğer temizlik zip lerini kulan sonra twrp geri gel romu...
ADB ve Fastboot, Android meraklıları ve geliştiricileri için vazgeçilmez araçlardır, ancak bunları kullanmak genellikle karmaşık komutları ezberlemeyi gerektirir. QuickADB, komutları manuel olarak yazmanıza gerek kalmadan önemli ADB ve Fastboot...
Merhaba arkadaşlar,
Exynox Note9'uma Noble rom yüklemek istedim ama tüm adımları belki 10 belki 20 defa atlamadan yapmama rağmen rom yüklendikten sonra bootloop ta kalıyorum.
1. Oem kilidini açtım,
2. Samsung hesabını ve Google hesabını...