Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kentsel dönüşüme giren bir sitenin hak sahipleri eylem yaptı. Firma sahibi yanlarına gelince gerginlik yaşandı.
Beylikdüzü’nde 2022’de kentsel dönüşüme giren 212 dairelik, 30 yıllık sitenin projesi aksadı. Yerine yapılması planlanan 9 bloklu...
CHP'li Uşak Belediyesi'ne yönelik rüşvet soruşturması kapsamında düzenlenen ikinci dalga operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Uşak Belediyesi'ne yönelik "rüşvet", "irtikap" ve "ihaleye fesat...
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bu durum forumda bir iki yerde yazdığı için bu forumun yanısıra XDA dahil 4 ayrı yerden noble calabria nın 3 ayrı versiyonunu ve noble4.2 indirdim. Akabinde Duhan ve LineagOs23 indirdim. Her seferinde...
Merhaba bazen bu sorunlar oluyor öncelikle twrp üzerinden temizlik yap iyicene sdkart haric beli yerleri temizle tek solet var sonra telefonu yeniden başlat ve twrp geri gel sırayla diğer temizlik zip lerini kulan sonra twrp geri gel romu...
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bu durum forumda bir iki yerde yazdığı için bu forumun yanısıra XDA dahil 4 ayrı yerden noble calabria nın 3 ayrı versiyonunu ve noble4.2 indirdim. Akabinde Duhan ve LineagOs23 indirdim. Her seferinde...
Güney Amerika Rallisi'nde bir yarış otomobili takla atarak seyircilerin arasına daldı.
Arjantin'in Cordoba kentinde düzenlenen rallinin Giulio Cesare etabında Paraguaylı pilotlar Didier Arias ve Hector Nunez'in kullandığı araç, takla atarak...
Üç ayrı yolsuzluk davasından yargılanan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bu haftaki ifade işlemleri "güvenlik ve siyasi" gerekçelerle ertelendi.
İsrail'in Kudüs Bölge Mahkemesi, savcılığın itirazına rağmen İsrail Başbakanı Binyamin...
Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türkiye'de bir araya gelmeye hazır olduklarını belirterek, böyle bir görüşmenin yapılabilmesi için Türkiye'ye...
ABD Başkanı Donald Trump, ablukayı aşmaya çalışan İran bayraklı bir geminin vurularak, el konulduğunu açıkladı. İran ordusu ABD'ye ait bazı savaş gemilerine İHA'larla misilleme saldırısı düzenledi.
ABD Başkanı Donald Trump, Truth hesabından...
Bulgaristan'da eski Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in kurduğu İlerici Bulgaristan Koalisyonu, genel seçimi büyük farkla ilk sırada tamamladı.
Bulgaristan Devlet Televizyonunun paylaştığı resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde 90'dan fazlası...