Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ADB ve Fastboot, Android meraklıları ve geliştiricileri için vazgeçilmez araçlardır, ancak bunları kullanmak genellikle karmaşık komutları ezberlemeyi gerektirir. QuickADB, komutları manuel olarak yazmanıza gerek kalmadan önemli ADB ve Fastboot...
Xiaomi, akıllı telefonlarını gereksiz uygulamalarla (bloatware olarak da bilinir) birlikte göndermesiyle ünlüdür. Bu tür uygulamalar sistem uygulaması olarak yüklendiğinden, uygulama ayarlarından kaldırılamazlar. Xiaomi, Redmi, Mi ve POCO...
ADB ve Fastboot, Android meraklıları ve geliştiricileri için vazgeçilmez araçlardır, ancak bunları kullanmak genellikle karmaşık komutları ezberlemeyi gerektirir. QuickADB, komutları manuel olarak yazmanıza gerek kalmadan önemli ADB ve Fastboot...
Xiaomi, akıllı telefonlarını gereksiz uygulamalarla (bloatware olarak da bilinir) birlikte göndermesiyle ünlüdür. Bu tür uygulamalar sistem uygulaması olarak yüklendiğinden, uygulama ayarlarından kaldırılamazlar. Xiaomi, Redmi, Mi ve POCO...
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
Evet aslında telefonu kurdugumuzda o kadar çok gereksiz uygulama yükleniyor ki bunlari kaldırınca telefon kendine geliyor. Bende sizin videoyu izleyerek yapmıştım bunun yazısını yazmanız güzel olmuş. Elinize sağlık
Aynı komutları kullanarak diğer Android cihazlarda da programları kaldırabilirsiniz. Ben kullanmış olduğum Samsung Cihazlarda bu kod kombinasyonu ile gereksik uygulamaları kaldırıyorum. Aynı şekilde Xiaomi cihazımda da kendime göre gereksiz...