Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "İnanıyorum ki aileyi güçlendirmek için atılan her adım, Türkiye’nin istikbaline yapılan en sağlam yatırımdır." dedi.
Emine Erdoğan, "Aile ve Nüfus On Yılı Vizyon Belgesi Tanıtım...
Kahramanmaraş'taki okul saldırından bir acı haber daha geldi. Hastanede tedavi gören 11 yaşında Almina Ağaoğlu, hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş'ta okula düzenlenen saldırıda ağır yaralanan 11 yaşındaki Almina Ağaoğlu, tedavi gördüğü hastanede...
Antalya'da kırmızı ışık ihlali sonucu çarpışan araçlardan biri kontrolden çıkıp önce kaldırımdaki ağaca, ardından temizlik yapan belediye işçisine ve park halindeki motosikletlere çaptı.
Kaza Manavgat ilçesi Şükrü Sözen Caddesi üzerinde yaşandı...
Baraj doluluk oranlarında son durum, İstanbul'da yağışlı havanın sürmesiyle birlikte merak ediliyor. Sıcaklıkların henüz başlamaması ve yaz aylarının kapıyı çaldığı şu günlerde, İstanbulluların gözü kulağı baraj doluluk oranlarına çevrildi...
Resmi Gazete'de 3 Mayıs 2026 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Resmi Gazete'de bugün neler var? İşte 3 Mayıs 2026 tarihli ve 33242 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.
YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
YÖNETMELİKLER
– Abant...
İran savaşının ardından Hürmüz krizi Körfez ülkelerini zorlamaya devam ediyor. Kuveyt, Körfez Savaşı'nın 1991'de bitmesinden bu yana ilk kez geçen ay kapalı olması nedeniyle hiç ham petrol ihracı yapamadı.
İran Savaşı'nda 40'ıncı günde ilan...
"İran'ın sunduğu yeni planı yakında inceleyeceğini" söyleyen ABD Başkanı Trump "Planın kabul edilebilir olmasını hayal bile edemiyorum" dedi.
ABD ile İran arasındaki kırılgan ateşkes sürerken, dolaylı müzakereler de devam ediyor. Bir yandan...
İran'ın ABD'ye sunduğu 14 maddelik teklifin, savaşın sonlandırılması için somut öneriler içerdiği bildirildi. ABD-İran gerilimi sürerken ABD askeri uçaklarının Orta Doğu yönündeki hareketliliği arttı.
İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansına göre...
İran Meclisi'nde Hürmüz Boğazı'ndan yeni geçiş protokolü için çalışma yapıldığı belirtilirken, yönetim planının 12 madde olarak düzenlendiği, İsrail gemilerinin Hürmüz Boğazı'ndan geçmesine asla izin verilmeyeceği açıklandı.
İran Devlet...
Manisa'da 28 yaşındaki Hasan A., tartıştığı 25 yaşındaki kardeşi U.C.A.'nın bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.
Manisa’nın Kula ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışma kanlı bitti.
Olay, akşam saatlerinde Karataş Mevkii’nde meydana...