Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yargıtay, bir boşanma davasında eşine "tosbağa ve kedi" ifadelerini kullanan erkeği kusurlu bularak tazminat ödemesine kadar verdi.
Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendirdi.
Eşine boşanma dava açan...
İstanbul’da yarım saat arayla 19 yaşındaki Semih Çelik'in çifte cinayetinin ardından tarihi surlarda yeni bir cinayet önlendi. Haber: Dilek Yaman Demir
Türkiye günlerce İstanbul surlarında işlenen vahşi cinayeti konuşmuştu.
19 yaşındaki...
Kurban Bayramı tatilinin son gününde yollardaki yoğunluk gece saatlerinde de devam ediyor. Sadece trafikte değil İstanbul'da otogar ve havalimanlarında da yoğunluk yaşanıyor.
Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirenler, iki gün...
Android 16 tabanlı işletim sisteminin en son sürümü, bir dizi ilgi çekici özellik ve etkileyici yenilik getirdi. Bunlardan bazıları arasında 90/10 bölünmüş ekran modu, yerel masaüstü sınıfı DeX, galeride sezgisel bir "Özel Albüm" ve kilit...
Android 16 tabanlı işletim sisteminin en son sürümü, bir dizi ilgi çekici özellik ve etkileyici yenilik getirdi. Bunlardan bazıları arasında 90/10 bölünmüş ekran modu, yerel masaüstü sınıfı DeX, galeride sezgisel bir "Özel Albüm" ve kilit...
Çok Faydalı Bir Kaynak Olmuş!
Özellikle kernelli ve kernelsiz kurulum seçeneklerini ayrı ayrı detaylandırman harika. ReSukiSu için böyle derli toplu ve anlaşılır bir rehbere ihtiyaç vardı, kafa karışıklığını tamamen bitirmiş. Ellerine sağlık...
Eline Sağlık, Harika Anlatım!
Rehber için çok teşekkürler. Özellikle yeni nesil cihazlardaki init_boot süreci epey kafa karıştırıcıydı, sayende tek seferde sorunsuz hallettim. Magisk ile root atmak isteyenler için direkt yer imlerine eklemelik...
Çok Faydalı Bir Kaynak Olmuş!
Özellikle kernelli ve kernelsiz kurulum seçeneklerini ayrı ayrı detaylandırman harika. ReSukiSu için böyle derli toplu ve anlaşılır bir rehbere ihtiyaç vardı, kafa karışıklığını tamamen bitirmiş. Ellerine sağlık...
Eline Sağlık, Harika Anlatım!
Rehber için çok teşekkürler. Özellikle yeni nesil cihazlardaki init_boot süreci epey kafa karıştırıcıydı, sayende tek seferde sorunsuz hallettim. Magisk ile root atmak isteyenler için direkt yer imlerine eklemelik...
İran’da yetkililer, Tahran’daki bir kafeyi “satanist faaliyetleri teşvik ettiği” gerekçesiyle kapattı. Polis, mekandaki müşterileri “şeytani hareketler” yapmakla suçladı.
İranlı yetkililer, başkent Tahran’ın merkezinde bulunan bir kafeyi...