Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonunuzun kilidini açtığınızda Wi-Fi, Bluetooth ve NFC gibi bağlantıları otomatik olarak kapatabilmek hem pil tasarrufu sağlıyor hem de gereksiz arka plan bağlantılarının önüne geçiyor. Özellikle cihazını gün boyu yoğun kullananlar için...
Gece yatmadan hemen önce genellikle WiFi, GPS, NFC'yi kapatıyor ve Pil Tasarrufu modunu hatta bazen Uçak Modunu bile etkinleştiriyorum. Bunun oldukça uç bir yaklaşım olduğunu biliyorum, ancak cihazı zaten kullanmayacağım zamanlarda pil ömründen...
Gece yatmadan hemen önce genellikle WiFi, GPS, NFC'yi kapatıyor ve Pil Tasarrufu modunu hatta bazen Uçak Modunu bile etkinleştiriyorum. Bunun oldukça uç bir yaklaşım olduğunu biliyorum, ancak cihazı zaten kullanmayacağım zamanlarda pil ömründen...
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Kim Jong-un'un davetiyle önümüzdeki hafta Kuzey Kore'yi ziyaret edecek.
Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Uluslararası İlişkiler Dairesi, Devlet Başkanı ve ÇKP Genel Sekreteri Şi'nin, Kuzey Kore lideri ve...
ABD ile İran arasındaki dolaylı müzakereler sürerken ABD Başkanı Donald Trump, anlaşma için İran lideri Mücteba Hamaney ile görüşebileceğini söyledi. Trump "Onunla görüşmek istemiyorum. Ama tanışmaktan onur duyarım; bir anlaşmaya varabilir miyiz...
ABD Dışişleri Bakanlığı, Ortadoğu'daki "yüksek gerilimler nedeniyle güvenlik ortamının karmaşık olmaya devam etmesi ve hızla değişebilmesi" gerekçesiyle bölgedeki ülkelere yönelik seyahat uyarısı yayımladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın X...
Hizbullah, Lübnan ile İsrail arasında şartlı ateşkesi "utanç verici" olarak nitelendirerek reddetti. İsrail ise saldırılarını durdurmuyor.
Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, eski İran lideri İmam Ruhullah Humeyni'nin vefat yıl dönümü...
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e açık mektup göndererek yüz yüze görüşme teklifinde bulundu. Kremlin ise Zelenski'nin Moskova'ya "istediği zaman gelebileceğini" açıkladı.
Ukrayna Devlet...
Alman hava yolu şirketi Lufthansa'ya ait bir Boeing 787-9 Dreamliner tipi yolcu uçağının burnu, Frankfurt Havalimanı'nda park halindeyken yere çöktü. Olayda bazı personel yaralandı
Lufthansa'dan yapılan açıklamaya göre olay, yerel saatle...