Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son zamanlarda artan şikayet ve başvuruların olduğunu bildiren Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) iş yerleri ve apartmanlardaki güvenlik kameralarının kullanımına ilişkin uyarıda bulundu.
Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), iş yerleri ve...
Sarıyer'de, İETT otobüsünde düşen 81 yaşındaki yolcu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Poligon Mahallesi-Kabataş seferini yapan "58A" numaralı İETT otobüsünün ön kapısına yakın bölümde ayakta seyahat eden Ender Eliçin bir anda dengesini...
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yarın yapılacak Meclis grup toplantısında kürsüde kim olacak? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel mi? Tartışma sürüyor. Özgür Özel yarın CHP grup toplantısını yapacaklarını ve...
Resmi Gazete'de 8 Haziran 2026 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Resmi Gazete'de bugün neler var? İşte 8 Haziran 2026 tarihli ve 33274 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.
YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
YÖNETMELİKLER
– KTO -...
Aydın'ın Söke ilçesinde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin 4 kişi tutuklandı.
Cumhuriyet Başsavcılığının, Ercan Z. (31) ve yanındaki Nurgül A'nın (25) silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında...
Mersin'in Anamur ilçesinde yaya geçidinden yolun karşına geçmeye çalışan Fatıma Abdurrahim, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, ilçeye bağlı Bozdoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Mamure Kalesi girişinde bulunan yaya geçidinden...
Filyos Çayı'na düşerek akıntıya kapılan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten'in cansız bedenine ulaşıldı.
Karabük'te Filyos Çayı'na düşerek akıntıya kapılan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten'den acı haber geldi...
Son zamanlarda bana sıkça sorulan bir soru şu: "Cihazımda özel bir ROM yüklü ve ROM'un 'spoofing' bölümü aracılığıyla iptal edilmemiş bir keybox yükledim. Şu an 'Strong Integrity' testini geçiyorum. Ama özel ROM'umu rootlamaya devam edersem...
Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi, ağabeyini bıçaklayarak öldürdü.
İddiaya göre, Muhammet P. (49) ile ağabeyi Ercan P. (55) arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa...