Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutlak butlan kararı ve CHP'de dün yaşanan grup toplantısı tartışmalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "Şikayet eden de dava açan da CHP'li. Biz bu girdabın içine girmeyeceğiz." açıklaması geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...
Bolu'da pantolon paçasını yaptıran kadın, ücret konusunda tartıştığı terzinin kızını darbetti. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün saat 14.30 sıralarında Sağlık Mahallesi'ndeki bir terzide meydana geldi. Pantolonunun...
Rüşvet ve örgüt soruşturması kapsamında tutuklanan CHP'li eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in 402 yıla kadar hapsi talep edildi.
Bursa'da "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme ve suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye...
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, cuma günü okulların tatil edildiğini açıkladı.
Cuma günü okullar tatil edildi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim-öğretimin devam ettiği cuma günü öğretmen ve öğrencilerin idari izinli sayılacağını...
Antalya'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazasında bilirkişi sürücüyü kusurlu buldu.
Antalya'da 10 kişinin öldüğü otobüs kazasına ilişkin raporda, hız sınırının 50 kilometre olduğu virajda otobüsün 95 kilometre hızla gittiği belirtildi...
Maslak'ta 40 milyon lira değerindeki otomobilin 400 bin lira değerindeki altın amblemi çalındı.
İstanbul Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde lüks otomobilin 400 bin liralık altın amblemi çalındı.
Olay, 13 Şubat Cuma günü saat 05.00...
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Arapçeşme Mahallesi 1016/4 Sokak'taki apartmanın 3. katında yangın çıktı.
Apartman sakinleri, alevlerin kısa sürede binayı sarması üzerine dışarı...
Şişli'de "Mezdeke" grubu dansçılarından Aynur Kanbur'u 10 yıl önce dansözlük yaptığı için öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısının cinayet öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı.
Şişli Fulya Mahallesi, Narçiçeği Sokak'taki evinin önünde 24 Mart...
İstanbul'da hafta sonu hava sıcaklığı 29 dereceden 22 dereceye kadar düşecek.
Türkiye yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, yurt genelinde bugün parçalı ve yer yer çok...
Mutlak butlan kararı sonrası tartışmaların devam ettiği CHP'de Merkez Yönetim Kurulu, kurultay ve ihraçlar gündemiyle toplanıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bugün saat 13.00'te toplanacak.
Genel Başkan Kemal...