Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul–Antalya seferini gerçekleştiren THY uçağı, Antalya Havalimanı’nda park yerine yanaşırken kanadı anten direğine çarptı. Uçaktaki 267 yolcu tahliye edildi.
İstanbul–Antalya seferini yapan THY uçağının kanadı anten direğine çarptı...
Ağrı'da 2018 yılında kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin davada anne dinlendi. Şükran Aydemir, "Katili gözlerimle görmedim, görseydim dişlerimle parçalardım. 8 senedir aynı acıyı yaşıyorum" dedi...
Doğu AKdeniz'de Türk donanması, Deniz Kurdu Tatbikatı ile gövde gösterisi yaptı. Tatbikata 125 deniz unsuru, 60 hava vasıtası ve 18 bin personel katıldı.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sevk ve idaresinde düzenlenen Denizkurdu-2/2026 Tatbikatı'nın...
Eyüpsultan'da, seyir halindeki tramvayda 17 yaşındaki kızı taciz ettiği öne sürülen şüpheli, diğer yolcular tarafından darbedildi. Demirkapı durağında indirilen şüpheli polise teslim edildi.
Olay, dün öğle saatlerinde T4 Topkapı-Mecid-i Selam...
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, nişan dönüşü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazası, araç içerisinde bulunan yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.
Diyarbakır’ın Çınar...
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine Ankara'da tepkiler sürüyor. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Mazlumların yanında olmak bizim medeniyetimizin en asli vazifesidir." dedi.
Bakan Çiftçi, Ankara'da Gölbaşı...
Şişli'de evinin önünde 10 yıl önce silahla vurularak öldürülen Aynur Kanbur cinayetini itiraf eden Bülent Gündüz keşif için olay yerine getirildi.
Olay, 24 Mart 2016'da saat 20.05 sıralarında Şişli Fulya Mahallesi, Narçiçeği Sokak'ta meydana...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail mevcut yönetim altında ham maddesi sadece kan ve gözyaşı olan bir fitne üretim fabrikasına dönüşmüştür." sözleriyle İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...
Son zamanlarda özel yazılım geliştirme alanında oldukça ilginç sorular alıyorum [yani, benim için ilginç ama bunlarla karşılaşanlar için sinir bozucu!]. Bunlardan sonuncusu ise root yöneticisi uygulamalarıyla ilgili. Bir kullanıcı [Telegram...
FBI Direktörü Kash Patel, 2026 Dünya Kupası'nın kurum tarihindeki en büyük güvenlik operasyonu olduğunu söyledi. Patel, turnuva boyunca drone saldırılarından terör tehdidine çok sayıda riskle karşı karşıya olduklarını belirtti.
ABD Federal...