Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KernelSU kullananlar için oldukça faydalı bir rehber olmuş. Root aktif görünmesine rağmen uygulamaların root yetkisi alamaması genellikle izin yönetimi veya KernelSU yapılandırmasından kaynaklanıyor. Bu konuda adım adım çözüm sunmanız özellikle...
Son zamanlarda özel yazılım geliştirme alanında oldukça ilginç sorular alıyorum [yani, benim için ilginç ama bunlarla karşılaşanlar için sinir bozucu!]. Bunlardan sonuncusu ise root yöneticisi uygulamalarıyla ilgili. Bir kullanıcı [Telegram...
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ABD ile İran'ın barış anlaşmasına her zamankinden daha yakın olduğunu açıkladı. Şerif, anlaşmanın önümüzdeki 24 saat içinde kesinleşebileceğini söyledi.
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ABD ile İran arasında...
ABD-İsrail saldırısında öldürülen İran'ın eski dini lideri Ali Hamaney'in cenaze töreni 4 Temmuz'da başkent Tahran'da başlayacak. Hamaney'in naaşının 9 Temmuz'da doğduğu şehir olan Meşhed'de toprağa verilmesi planlanıyor.
İran devlet medyası...
İsviçre nüfusunu sınırlamak için yarın sandığa gidiyor. Ülkede, nüfusun 10 milyonla sınırlandırılmasını öngören girişim için halk oylaması yapılacak. Anketlerde girişim karşıtları önde görünüyor.
İsviçre'de "ülke nüfusunun 10 milyonla...
ABD ordusunun İran'daki uranyuma el koymak için kara harekatına hazırlandığı ancak Başkan Donald Trump'ın bunu durdurduğu ileri sürüldü.
CNN'in konuya yakın iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, ABD Genelkurmay Başkanı Dan Caine, Florida'daki...
Pentagon'un kamuoyuna açtığı üçüncü UFO dosyaları arasında yer alan bir NASA toplantı kaydı dikkat çekti. Apollo 16 görevi sonrası Ay'ın karanlık yüzündeki bir oluşumdan söz edilirken "Bir uzaylı üssü olabilir." ifadesinin kullanıldığı ortaya...
ABD'de bir mahkemenin, Donald Trump'ın adının Kennedy Center'dan kaldırılması yönündeki kararının uygulanması için verdiği süre doldu. Trump yönetimi, olumsuz hava koşullarını gerekçe göstererek ek süre talep etti.
ABD Başkanı Donald Trump'ın...
Yapay zeka şirketi Anthropic, ABD’nin ulusal güvenlik gerekçeli emrine uymak için iki güçlü yapay zeka modeli Fable 5 ve Mythos 5’e erişimi askıya aldığını duyurdu.
Şirket, cuma günü yayımladığı blog yazısında, Fable 5’in kamuya açılmasından...
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela’da kurulan ve Latin Amerika’nın birçok ülkesinde faaliyet gösteren Tren de Aragua çetesinin lideri Nino Guerrero’nun ABD ordusu tarafından düzenlenen saldırıda öldürüldüğünü açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump...