Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu'nda bulunan Erzurum Vakfı Lokali'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan'ın ziyaretine İstanbul Valisi Davut Gül de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşlarla tek tek...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski'yi kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski’yi kabul etti.
Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler, bölgesel...
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde haber alınamayan Volkan Civelek'in cansız bedeni derede bulundu. Arama çalışmaları sırasında AFAD ekibini taşıyan botun devrilmesi sonucu bir personel hayatını kaybetti, 4 personel yaralandı.
Edinilen bilgiye göre...
Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) 2026-2027 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre, yeni eğitim öğretim yılı 14 Eylül'de başlayacak, 25 Haziran 2027'de sona erecek. Takvime göre ara tatiller de yapılacak.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in...
Etimesgut Havalimanı'nda modernizasyon çalışmaları tamamlandı. 15 Haziran'da açılışı yapılacak havalimanının adı da belirlendi.
Etimesgut Havalimanı'nda çalışmalar tamamlandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Etimesgut...
Başkent Ankara, Afyonkarahisar ve Kırşehir'de etkili olan dolu ve sağanak su baskınlarına neden oldu. Yoğun yağış nedeniyle caddeler beyaza bürünürken, tarım arazileri ve meyve bahçeleri büyük zarar gördü.
Ankara'da sağanak ve dolu etkili...
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) 17 Haziran’da oylanacak Türkiye raporunda yaptırım listesinde yer alabileceği iddiasına sert tepki gösterdi.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, AP Türkiye raporunda isminin yer alacağı iddiasına...
Son zamanlarda özel yazılım geliştirme alanında oldukça ilginç sorular alıyorum [yani, benim için ilginç ama bunlarla karşılaşanlar için sinir bozucu!]. Bunlardan sonuncusu ise root yöneticisi uygulamalarıyla ilgili. Bir kullanıcı [Telegram...
One UI 8 deneyimini farklı Android cihazlarda kullanmak isteyenler için oldukça ilgi çekici ve faydalı bir rehber olmuş. Samsung cihaz kullanmayan ancak One UI arayüzünün tasarımını ve özelliklerini merak eden kullanıcılar için güzel bir...
Anahtar Kutusu (Keybox) durumunu kontrol etmek isteyen kullanıcılar için oldukça pratik ve faydalı bir anlatım olmuş. Özellikle cihazın anahtar kutusunun aktif mi yoksa iptal edilmiş mi olduğunu hızlı şekilde öğrenme yönteminin paylaşılması büyük...