Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 187. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Jandarma Teşkilatına telsizden seslendi.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda, Bakan Çiftçi'nin jandarma telsizinden dinletilen mesajına yer verildi...
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Ticaret Bakanı Mustafa Nizar Al-Ani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Bakan Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün, dost ve komşu ülke Irak'ta yeni kurulan hükümette Ticaret Bakanı olarak...
Gayet kapsamlı ve anlaşılır bir rehber olmuş. Özellikle Play Store önbelleği temizleme, Play Hizmetleri güncelleme ve APK yükleme yöntemlerinin adım adım anlatılması kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacaktır. “Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu...
Gayet kapsamlı ve anlaşılır bir rehber olmuş. Özellikle Play Store önbelleği temizleme, Play Hizmetleri güncelleme ve APK yükleme yöntemlerinin adım adım anlatılması kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacaktır. “Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu...
Onyx Boox Note Max için hazırlanmış oldukça başarılı ve detaylı bir root rehberi olmuş. Boot.img yaması, Magisk kurulumu ve root sonrası yapılması gerekenlerin adım adım anlatılması özellikle ilk kez root işlemi yapacak kullanıcılar için büyük...
Onyx Boox Note Max için hazırlanmış oldukça başarılı ve detaylı bir root rehberi olmuş. Boot.img yaması, Magisk kurulumu ve root sonrası yapılması gerekenlerin adım adım anlatılması özellikle ilk kez root işlemi yapacak kullanıcılar için büyük...
Onyx Boox Note Max'i rootlama adımlarını göstereceğiz. Bu siyah beyaz e-kitap okuyucu/defter, oldukça fazla ilgi çekmeyi başardı ve çoğunlukla haklı nedenlerle. "Hayalet görüntü" sorunuyla kişisel olarak karşılaşıyorum bir sayfayı çevirdiğinizde...
İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Lübnan'dan İsrail'e atılan her roket için Lübnan'ın başkenti Beyrut'un Dahiye bölgesinde 10 binanın yıkılması çağrısını yineledi.
Smotrich, X hesabından yaptığı paylaşımda, ABD ile İran...
Kastamonu'da refüje çarpan otomobildeki yaralıya müdahale etmek isteyen vatandaşlara başka bir araç çarptı. Kontrolden çıkan araç, ardından park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Adeta can pazarının yaşandığı kazada, 1'i ağır 6 kişi...
Telefonunuzun kilidini açtığınızda Wi-Fi, Bluetooth ve NFC gibi bağlantıları otomatik olarak kapatabilmek hem pil tasarrufu sağlıyor hem de gereksiz arka plan bağlantılarının önüne geçiyor. Özellikle cihazını gün boyu yoğun kullananlar için...