Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kağıthane'de matkap ve kaskın kullanıldığı trafik kavgasına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 motosiklet sürücüsüne 394 bin 129 lira idari para cezası uygulandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, erken seçim tartışmalarına ilişkin "Seçimlerin zamanında yapılmasıyla Cumhurbaşkanımızın danışmanın verdiği tarih arasında saat farkı yoktur. Önemli olan seçimin zamanında yapılmasıdır." dedi.
Cumhurbaşkanı...
Eskişehir'de kavşakta aracını motosikletlinin üzerine kırıp ters yöne giren servis şoförü kazaya davetiye çıkardı.
Olay, Tepebaşı ilçesi Eskibağlar Mahallesi'ndeki Haller kavşağı olarak bilinen yolda meydana geldi. Üniversite Caddesi yönüne ters...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD-İran anlaşmasının sahaya da yansıması gerektiğine dikkat çekip "Mutabakat kağıt üzerinde kalmamalı." dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.
Gündeme ilişkin...
İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösteren ünlü oto galeriyle ilgili soruşturma tamamlandı. Mağdurların toplam zararının 141 milyon 255 bin 440 lira olduğu belirtildi.
İstanbul'da Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı...
Onyx Boox Note Max için hazırlanmış oldukça başarılı ve detaylı bir root rehberi olmuş. Boot.img yaması, Magisk kurulumu ve root sonrası yapılması gerekenlerin adım adım anlatılması özellikle ilk kez root işlemi yapacak kullanıcılar için büyük...
Onyx Boox Note Max'i rootlama adımlarını göstereceğiz. Bu siyah beyaz e-kitap okuyucu/defter, oldukça fazla ilgi çekmeyi başardı ve çoğunlukla haklı nedenlerle. "Hayalet görüntü" sorunuyla kişisel olarak karşılaşıyorum bir sayfayı çevirdiğinizde...
İsveç Parlamentosu, göçmenlerin oturum izinlerinin “kötü davranış” gerekçesiyle iptal edilmesine olanak tanıyan tartışmalı yasayı kabul etti.
Yeni düzenlemeye göre, ödenmemiş borçlar, kayıt dışı çalışma, vergi ödememe ya da aşırılıkçı örgütlerle...
ABD Hava Kuvvetleri’ne ait B-52 Stratofortress tipi bombardıman uçağı, Kaliforniya’daki Edwards Hava Üssü’nde kalkıştan kısa süre sonra düştü.
Edwards Hava Kuvvetleri Üssü tarafından yapılan açıklamada Los Angeles yakınlarında bir B-52 uçağının...