Nasıl Yapılır? Google Hesabını iphone Telefonunuzdan Kaldırdığınızda Ne Olur ve Nasıl Kaldırılır?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 358
1000064529.jpg

Android akıllı telefonlarla karşılaştırıldığında iPhone'larda işler farklı çalışıyor. Bu nedenle Google hesabının kaldırılmasının sonraki etkileri de farklı olacaktır.

Hesabı Ayarlar > Hesaplar bölümünden kaldırırsanız , iPhone'da Mail, Kişiler, Takvim ve Notlar ile ilişkili Google verilerinize erişemezsiniz. Örneğin, hesabı kaldırırsanız, başlangıçta açtıysanız Google kişileriniz iPhone'unuzdan kaldırılacaktır.

Ancak hesabı Google uygulamalarından birinden kaldırırsanız iPhone'unuzdaki tüm Google uygulamalarından çıkış yapmış olursunuz. Örneğin, Google hesabınızı Gmail'den kaldırırsanız, aynı hesap için diğer tüm Google uygulamalarından çıkış yapmış olursunuz.

BİR GOOGLE HESABI İOS'TAN NASIL KALDIRILIR

Yöntem 1: Ayarlar'dan Kaldır​

İlk yöntem iOS ayarlarını kullanır.

Adım 1: Ayarlar'a gidin ve Posta veya Kişiler'e dokunun . İçeride Hesaplar'a dokunun .
Adım 2: Ardından kaldırmak istediğiniz Gmail hesabını seçin. Son olarak Hesabı Sil'e dokunun.

1.-Tap-on-Accounts-What-Happens-When-You-Remove-Google-Account-from-iPhone.png2.-Tap-on-Gmail.-What-Happens-When-You-Remove-Google-Account-from-iPhone.png3.-Select-Delete-Account-What-Happens-When-You-Remove-Google-Account-from-iPhone.png


Yöntem 2: Google Apps'tan kaldırma​


Alternatif olarak, doğrudan cihazınızdaki herhangi bir Google uygulamasından da çıkış yapabilirsiniz.

Adım 1: iPhone'unuzda herhangi bir Google uygulamasını açın . Şimdi sağ üst köşedeki profil resmi simgesine ve ardından Cihazdaki hesapları yönet seçeneğine dokunun.
Adım 2: Kaldırmak istediğiniz hesabın altındaki Bu cihazdan kaldır düğmesini seçin.

4.-Tap-on-Manage-accounts-on-this-device-What-Happens-When-You-Remove-Google-Account-from-iPhone.png5.-Tap-on-remove-from-this-device-What-Happens-When-You-Remove-Google-Account-from-iPhone.png
 
Etiketler
google hesabını iphone telefondan kaldırdığınızda ne olur google hesabını iphone telefondan nasıl kaldırılır
Üst Alt