Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Telefonlarında Uygulamalar Nasıl Gizlenir veya Gösterilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 131
50478.webp

1. Yöntem : Uygulamaları Ana Ekrandan ve Uygulama Çekmecesinden Gizle​

Samsung One UI Launcher, ana ekranınızdan ve uygulama çekmecenizden uygulamaları gizlemek için yerleşik bir özelliğe sahiptir.

Adım 1: Ana ekranda herhangi bir boş alana dokunun ve basılı tutun. Alttaki Ayarlar'ı seçin > aşağı kaydırın ve Ana ve Uygulama ekranlarında uygulamaları gizle'ye dokunun .

Adım 2: Gizlemek istediğiniz uygulamaları dokunarak seçin. Şimdi, onaylamak ve uygulamaları gizlemek için Bitti'ye dokunun.

Not:
Uygulamaları gizlediğinizde, uygulamalar ana ekrandan ve uygulama çekmecesinden kaybolur ancak kaldırılmaz.

1750603622088.webp

2. Yöntem : Uygulamalar Yalnızca Ana Ekrandan Nasıl Gizlenir​

Bir uygulamayı yalnızca telefonunuzun ana ekranından gizlemek veya kaldırmak istiyorsanız, telefonunuzun ana ekranındaki uygulama simgesine dokunup basılı tutun ve Kaldır seçeneğine dokunun .

3. Yöntem : Bir Klasöre Uygulama Ekleme​

Samsung Galaxy telefonunuzdaki uygulamaları gizlemenin bir diğer benzersiz yolu da onları doğrudan ana ekrana yerleştirmek yerine bir klasöre eklemektir.

Adım 1: Uygulamayı ana ekrandan kaldırın. Bir uygulamayı diğerinin üzerine sürükleyerek telefonunuzun uygulama çekmecesinde bir klasör oluşturun.

Adım 2:
Klasöre bir ad verin ve gizlemek istediğiniz uygulamaları buraya ekleyin.

4. Yöntem : Parola Kullanarak Uygulamaları Gizle​

Samsung Galaxy telefonlarınızda uygulamaları şifreyle gizlemek istiyorsanız Güvenli Klasör özelliğini kullanın.

Adım 1: İlk olarak Güvenli Klasör'ü etkinleştirin. Ayarlar > Güvenlik ve gizlilik > Güvenli Klasör'e gidin.

1750603832687.webp

Adım 2: Güvenli Klasör oluşturmak için Samsung hesabınızla oturum açmanız istenebilir. Ayrıca bir PIN ayarlamanız istenecektir . Klasör oluşturulduktan sonra, ana ekranda veya Uygulama çekmecesinde Güvenli Klasör'e dokunun.
1750603860026.webp

Adım 3: +
simgesine dokunun ve gizlemek istediğiniz uygulamaları seçin. Şimdi, güvenli klasöre taşımak için Ekle'ye dokunun.
1750603883791.webp

Etiketler Etiketler
samsung galaxy telefonlarında uygulamalar nasıl gizlenir samsung galaxy telefonlarında uygulamalar nasıl gösterilir samsung telefon uygulamalar gizle veya göster
Geri
Üst Alt