Haber 1 Mayıs'ta (bugün) kargolar açık mı? 1 Mayıs'ta PTT ve kargolar çalışıyor mu?

1 Mayıs'ta (bugün) kargolar açık mı? 1 Mayıs'ta PTT ve kargolar çalışıyor mu?

1 Mayıs'ta (bugün) kargolar çalışıyor mu? sorusunun yanıtı, acil kargo bekleyen veya gönderecek olan kişiler tarafından sorgulanmaya başladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu yıl çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle, bugün kargoların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, bugün kargolar açık mı? 1 Mayıs'ta PTT ve kargolar çalışıyor mu?

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle, kargo bekleyen veya gönderecek olan kişiler, kargoların mesai durumunu araştırıyor. Peki, bugün kargolar açık mı? 1 Mayıs'ta PTT ve kargolar çalışıyor mu? 1 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kargoların çalışma saatleri araştırılıyor. 1 Mayıs her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi tatil olarak kullanılacak. Buna göre; 1 Mayıs resmi tatildir ve PTT ve kargolar bugün çalışmamaktadır. Yani kargolar 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı olacak ve 2 Mayıs'ta tekrar hizmet vermeye başlayacak.
miYTm2dfpUWTMjBcE_BeKg.jpg
KARGOLAR VE PTT 1 MAYIS'TA ÇALIŞIYOR MU? Geçtiğimiz yıllarda kargo firmaları, resmi tatil süresince kapalı tutulmuştu. Bu yıl da pek çok kargo acentesinin gün boyunca kapalı tutulması bekleniyor. Yurtiçi Kargo: 19 Mayıs boyunca tüm şube ve acentelerinin kapalı olması beklenmektedir. 444 99 99 Yurtiçi Kargo Çağrı Merkezinden 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet alabilirsiniz. Aras Kargo: Geçtiğimiz yıllarda müşteri hizmetlerinin yaptığı bilgilendirme doğrultusunda resmi tatil boyunca hizmet vermedikleri açıklanmıştı. Bu yıl da kapalı olması bekleniyor. MNG Kargo : Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da resmi tatil günlerinde kapalı olması bekleniyor. PTT Kargo: Genellikle çalışma saatleri hafta içi saat 08:30 – 12:30 & 13:30 – 17:00 arasıdır. Çalışma saatleri için 444 1 788 telefon numaralı PTT Kargo müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
Üst Alt