Haber 1 Mayıs'ta (yarın) bankalar açık mı/kapalı mı? 1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu?

1 Mayıs'ta (yarın) bankalar açık mı/kapalı mı? 1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu?

1 Mayıs'ta bankalar açık mı? Sorusunun yanıtı, bankalarda havale veya ödeme gibi işlemler gerçekleştirecek olan kişilerin gündeminde yer almaya başladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu yıl çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle, yarın bankaların açık mı yoksa kapalı mı olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı/kapalı mı? Yarın bankalar çalışıyor mu?

1 Mayıs resmi tatili nedeniyle bankaların yarın açık mı yoksa kapalı mı olacağı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Bankalarda yarın özel işlerini halletmek isteyen vatandaşların merak ettiği konulardan biri de bankaların mesaisi oldu. Çeşitli nedenlerle banka ziyaretinde bulunacak olan vatandaşlar, "bankalar 1 Mayıs'ta çalışıyor mu?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı/kapalı mı? Yarın bankalar çalışıyor mu? 1 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yıl içerisindeki resmi tatil günleri arasında yer alıyor. 1 Mayıs Çarşamba günü ise resmi tatiller arasında yer aldığı için birçok kurum ve kuruluş faaliyetlerine ara verecek. Buna göre; 1 Mayıs'ta (yarın) bankalar kapalı olacak. Bankalar bir günlük aranın ardından 2 Mayıs Perşembe günü hizmet vermeye devam edecek.

D7uTz2BPHUyHDq2PVvWTkw.jpg

2024 YILI KALAN RESMİ TATİL GÜNLERİ Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Çarşamba Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Pazar Kurban Bayramı Arefe (Öğleden Sonra): 15 Haziran 2024 Cumartesi Kurban Bayramı 1. Gün: 16 Haziran 2024 Pazar Kurban Bayramı 2. Gün: 17 Haziran 2024 Pazartesi Kurban Bayramı 3. Gün: 18 Haziran 2024 Salı Kurban Bayramı 4. Gün: 19 Haziran 2024 Çarşamba Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz 2024 Pazartesi Zafer Bayramı: 30 Ağustos 2024 Cuma Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim 2024 Salı
 
Üst Alt