Haber 16 yaşındaki Neside’den haber alınamıyor: “Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar”

16 yaşındaki Neside’den haber alınamıyor: “Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar”

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaşayan 16 yaşındaki Neside Aldanma, cumartesi gecesi çıktığı evine bir daha geri dönmedi. Ailesine WhatsApp aracılığıyla ulaşan Neside, kaçırıldığını belirterek, “Koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum.” yazılı bir mesaj gönderdi. Ancak aile bu mesajı kızlarının gönderdiğine inanmıyor. Ailesi, Neside’nin hayatından endişe ediyor.

RoRgHEHb6UOX3C9Qnf_01w.jpg

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Neside Aldanma, 9 Aralık Cumartesi gecesi evden çıktı ve bir daha geri dönmedi.
Iidp9AODhkKqW64gzzbPDA.jpg

Kız kardeşine misafirliğe giden anne Özgür Aldanma, eve geldiğinde kızını göremeyince durumu yakınlarına haber verdi. Yakınları her yerde Neside’yi ararken, şehir dışında olan babaya da haber verildi.
-D-K6VN0eEqjpwH63tWJvQ.jpg

Baba Yasin Aldanma, ilk uçakla İstanbul’a geldi. Ailenin yakınları sokak sokak gezerek kız çocuğunu aramaya devam etti. Polise giden aile, kayıp başvurusunda da bulundu.
VAIp7-0fVU-xb3KRkjQV4Q.jpg

Bu sırada Neside’nin, babası, kuzeni ve teyzesine kaçırıldığına yönelik mesajlar gönderdiği iddia edildi.
hv-TWuiEjEyoodRsinyigw.jpg

Mesajlarda, “Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum” yazıldığı görülürken, aile mesajları kızlarının gönderdiğine inanmıyor.
sqQrAoHpBkiKG5c8PkR2nA.jpg

Neside’nin ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.
Qjx4VvYhkUW785vn18YQMA.jpg

 
Üst Alt