Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Aras, “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum.” dedi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen CHP’li 11 ilçe belediye başkanı, Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras ve beraberindeki 11 belediye başkanı, Aslanlı Yol’da yürüyüp, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Aras daha sonra Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında yerelde iktidara gelmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Aras, “Gelecek kahramanların değil, vazifesini bilen ve sorumluluklarını yerine getiren kadroların elinde şekillenecektir. Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum. Kadim uygarlıklara yurt olmuş, ev sahipliğinde insanlığın evrensel yasaları oluşmuş geçmişin ve geleceğin beşiği Muğlamıza yorulmadan hizmet edeceğim.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.