Haber Alaattin Köseler rüşvet ve irtikap suçlarından da tutuklandı

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 2
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

AlpEren

✅️ Premium
Alaattin Köseler rüşvet ve irtikap suçlarından da tutuklandı

Beykoz Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk davasında tutuklu yargılanan Belediye Başkanı Alaattin Köseler, "rüşvet alma" ve "icbar suretiyle irtikap" suçlarından da tutuklandı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından imar yolsuzluğu, irtikap ve rüşvet suçlarına yönelik yürütülen
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
farklı bir dosyadan tutuklu yargılanan ve Beykoz Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Alaattin Köseler tutuklandı.



Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, müşteki beyanlarının yanı sıra etkin pişmanlık hükümleri kapsamında ifade veren dönemin Özel Kalem Müdürü Veli Gümüş'ün anlatımları doğrultusunda dönemin Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ile Yapı Kontrol ve İmar Müdürü Ali Cihan Sakman hakkında "rüşvet alma" ve "icbar suretiyle irtikap" suçlarından işlem yapıldı.



Şüpheliler Alaattin Köseler ve Ali Cihan Sakman, tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Hakimlik, her iki şüpheli hakkında da üzerlerine atılı suçlar kapsamında tutuklama kararı verdi. Şüpheli Levent Özdinç hakkında ise tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.


SORUŞTURMADA TUTUKLU YARGILANIYOR



Köseler, Beykoz Belediyesi'nde bir kısım mal ve hizmet alımı, belediye personeli ve ihale süreçlerine katılan bazı firma yetkililerinin yaptıkları iddia edilen hukuka aykırılıklar nedeniyle yürütülen soruşturma sonucunda "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "hileli davranışlarla zincirleme şekilde ihaleye fesat karıştırma", "zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" ve "zincirleme şekilde resmi belgede sahtecilik" suçlarından açılan davada
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt