Haber Android 14 Samsung telefonlara ne zaman geliyor?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 359

CaN

admin
Mesajlar
1,523
Tepkime
4,764
Puanları
113
Konum
Türkiye
one-ui-6-img-1_tekbilgin.png

Android 14 geliştirmesi, Stable'a yakın bir lansmana ulaştı ve Google, bu ay kullanıma sunmaya başlayabilir. Android 13'ün resmi dağıtımı geçen yıl 15 Ağustos'ta başladı ve v14 için de aynısını umuyoruz. Bu arada birçok kişinin merak ettiği soru var. Android 14 Samsung telefonuma ne zaman geliyor?

Samsung, Galaxy S23 serisi için One UI 6 Beta Programını başlatmanın eşiğinde. Önümüzdeki birkaç hafta içinde şirket, Beta Programını Galaxy S22 serisi de dahil olmak üzere daha fazla Galaxy modelini kapsayacak şekilde genişletecek. Ancak, Kararlı Android 14, Samsung Galaxy'nize çok yakın bir zamanda çıkması planlanmıyor.

Beta Programı her cihaz için değil​

Geçen yıl olduğu gibi, Güney Koreli teknoloji devi One UI 6 Beta'yı tüm uygun Galaxy modellerinde kullanıma sunmayabilir. Şirketin Beta testi, yalnızca amiral gemisi modelleri için bir kaç ülke ile sınırlı kalıyor. Bu arada, Beta için yeni pazarlara katılma olasılığı var ve şimdilik 19 ülke mevcut.

Ekim ayında istikrarlı lansman​

Samsung Geliştirici Konferansı muhtemelen bu yıl Ekim ayında yapılacak. Etkinlikte şirket, Android 14 tarafından desteklenen One UI 6 yazılımının lansmanını duyuracak. Lansmanın ardından, amiral gemileri > orta sınıf > bütçe telefonları başlayarak Galaxy cihazları için sunum başlayacak.

Kullanıma sunma 2023 içinde tamamlanacak​

Orta seviye ve bütçeye uygun telefonlar Beta testi için uygun olmayacağı için Samsung onları fazla bekletmeyecek. Android 14 için uygun bir Galaxy cihazınız varsa, onu 2023'te alacağınız kesin.
 
Üst Alt