Nasıl Yapılır? Android ve iPhone'dan Grup Mesajları Nasıl Gönderilir? - Android / IOS

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 197
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
How-to-Send-Group-Texts-from-Android-and-iPhone_4d470f76dc99e18ad75087b1b8410ea9.webp

iPhone'da Grup Mesajları Nasıl Gönderilir?​

Apple'ın Mesajlar uygulamasıyla iPhone'da grup mesajları göndermek kolay ve rahat . İşte nasıl yapılacağı.

Adım 1: Mesajlar'ı açın ve Oluştur'a (kalem simgeli kare) dokunun.

Adım 2: Kişilerinizin adlarını veya numaralarını girin veya eklemek için artı işaretine (+) dokunun.

Adım 3: Mesajınızı
yazın ve göndermek için yeşil oka dokunun.
1760101323796.webp
Grup mesajınız seçili tüm kişilere gönderilecektir.

Android'de Grup Mesajları Nasıl Gönderilir?​

Çoğu Android telefon varsayılan uygulama olarak Google Mesajlar'ı kullanır ve işte onu kullanarak grup mesajları göndermenin yolu.

Adım 1: Mesajlar uygulamasını açın ve Sohbet başlat > Grup oluştur öğesine dokunun.

1760101342044.webp

Adım 2: Kişilerinizi gruba ekleyin ve ardından İleri'ye dokunun.

Adım 3: Grubunuza bir isim verin ve Bitti'ye dokunun.

1760101372615.webp

Grup sohbetiniz artık oluşturuldu ve seçili tüm kişilere grup mesajları gönderebilirsiniz.

Samsung'da Grup Mesajları Nasıl Gönderilir?​

Bir Samsung telefonunuz varsa, Samsung Mesajlar varsayılan mesajlaşma uygulamasıdır. Samsung cihazınızdan grup mesajları göndermek oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları izleyin.

Adım 1: Samsung Mesajlar uygulamasını açın ve Oluştur düğmesine dokunun.

Adım 2: Kişilerinizin adlarını veya numaralarını girin veya seçmek için artı işaretine (+) dokunun.
1760101395557.webp
Adım 3: Mesajınızı yazın ve gönder simgesine (genellikle bir kağıt uçak) dokunun.

Seçilen tüm kişiler grup mesajınızı alacaktır.

• Etiketler Etiketler
    android grup mesajı nasıl yapılır android iphone grup sohbet oluşturma iphone grup mesajı gönderme sms ile grup mesajı gönderme yöntemi toplu mesaj gönderme ayarları
  • Geri
    Üst Alt