Nasıl Yapılır? Android’de Bir Numaranın Arama Geçmişi Nasıl Kontrol Edilir? En Kolay ve Güncel Yöntemler

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 29
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
check-call-history-of-a-number-on-android.webp

Google Telefon Uygulamasında Arama Geçmişini ve Süresini Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?​

Çoğu Android telefon üreticisi varsayılan olarak Google'ın Telefon uygulamasını kullanır. Bu uygulama sayesinde sesli ve görüntülü aramalarınızı yönetebilirsiniz. Bu nedenle, Google Telefon uygulamasında bir numaranın arama geçmişini kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Adım 1: Google Telefon uygulamasını açın ve Son Kullanılanlar sekmesine gidin.

Adım 2: İlgili numarayı veya kişiyi seçin. Geçmiş'e dokunun ve arama ayrıntılarını kontrol edin.
1768758155896.webp

Çağrı Geçmişini Sil​

İlgili numara veya kişiye ait arama geçmişini de silebilirsiniz. Ancak bunu yapmak, tüm arama geçmişini silecektir. İşte nasıl yapılacağı.

Adım 1: Arama geçmişini açın ve sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun.

Adım 2: Geçmişi Sil
seçeneğini belirleyin ve kararınızı onaylayın.

1768758175038.webp

Samsung Telefonlarda Arama Geçmişi ve Süresi Nasıl Kontrol Edilir?​

Samsung cihaz kullanıyorsanız, varsayılan olarak Samsung Telefon uygulamasını kullanıyor olabilirsiniz. Google Telefon uygulamasına benzer şekilde, arama bilgilerinizi yönetmek için Samsung Telefon uygulamasını da kullanabilirsiniz. Aşağıdaki adımları kullanarak, Samsung telefonunuzda bir numaranın arama geçmişini kontrol edebilirsiniz.

Adım 1: Samsung Telefon uygulamasını açın ve Son Aramalar'a dokunun. İlgili kişiye dokunun.

Adım 2: Menü simgesine dokunun ve açılan menüden arama ayrıntılarını kontrol edin.
1768758197602.webp

Çağrı Geçmişini Sil​

İlgili arama bilgilerini silebilir ve önceki arama geçmişinizi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Google Telefon uygulamasından farklı olarak, arama geçmişini tek tek silme seçeneğiniz de bulunmaktadır. İşte nasıl yapılacağı.

Adım 1: İlgili arama geçmişini açın ve Sil seçeneğine dokunun.

Adım 2: İlgili aramaları seçin ve Sil'e dokunun. İstendiğinde kararınızı onaylayın.

1768758215094.webp
Seçtiğiniz kişiye ait arama geçmişini tamamen silmek istiyorsanız, tüm aramaları seçmek için "Tümünü Seç" seçeneğini kullanın. Ardından, bunları Samsung telefonunuzdan silmek için yukarıdaki adımları izleyin.

Etiketler Etiketler
android arama geçmişi android çağrı geçmişi görüntüleme android çağrı listesi numara arama kayıtları telefon arama kayıtları nasıl bakılır
Geri
Üst Alt