Nasıl Yapılır? Android’de Rootsuz Sınırsız Google Fotoğraflar Depolama Nasıl Açılır?

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 64
    💬 Bu Konuya 1 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
1000114143.webp

Yeni Gmail hesapları oluşturun!​

Bu, Google'ın sunduğu hizmeti ihtiyaçlarımıza göre uyarlayabileceğimiz zekice bir çözüm. Şöyle ki, Google yeni kuraldan sonra yalnızca 15 GB yüksek kaliteli depolama alanı sunuyor. Bu sınır, oturum açtığınız Google hesabınızla ilişkilidir. Ancak oluşturabileceğiniz toplam Google hesabı sayısında hiçbir kısıtlama yok.

Şu an itibariyle Android cihazımda toplamda 95 GB boş alan sağlayan yaklaşık 5 Google hesabı kullanıyorum. Bu nedenle, Google Fotoğraflar ayarlarını, görüntüleri ve videoları her zaman sıkıştırılmamış orijinal kalitede kaydetmek üzere ayarladım, normalde kullanılan yüksek sıkıştırmalı kaliteyi kullanmıyorum. Bir hesap dolduğunda, bir sonrakine geçiyorum ve bu şekilde devam ediyorum.

1778089074908.webp

Yeni bir Google hesabı oluşturmaya gelince, oldukça basit.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
gidin , istediğiniz e-posta adresini yazın, güçlü bir şifre girin ve işte bu kadar. Bu adımı Android cihazınızda gerçekleştirmek istiyorsanız, cihazınızda tercih ettiğiniz Google uygulamalarından herhangi birini başlatın.

1778089110765.webp

Gmail'i örnek alalım. Şimdi sağ üst köşede bulunan avatarınıza dokunun ve ardından "Başka bir hesap ekle" seçeneğine dokunun. Listeden Gmail'i seçin ve ekrandaki talimatları izleyin; 15 GB ücretsiz alana sahip yeni Google hesabınız çok kısa sürede oluşturulacaktır.

Ancak, sınırsız Google hesabı oluşturmak herkesin harcı değil [benim de değil], peki root erişimi olmayan bir ekosistemde başka neler yapılabilir? İşte bu işi halletmenin birkaç etkileyici ancak teknik yöntemi daha var. Talimatlar için okumaya devam edin.

GMS Core Kullanımı​

Google Fotoğraflar'ın bu sürümü, Google Mobil Hizmetleri'nin (GMS) değiştirilmiş bir sürümüne giriş yapmanızı gerektiriyor. Eğer bu sizin için sorun değilse, bu özelliği tam olarak nasıl kullanabileceğinizi aşağıda açıklıyoruz:

- Öncelikle
cihazınıza indirip kurun.
- Uygulamayı başlatın, Google Hesapları'na gidin ve hesabınıza giriş yapın.

1000114145.webp

-
uygulamasını indirip kurun .
- Son olarak, uygulamayı başlatın ve Yedekleme özelliğini etkinleştirin. Ücretsiz depolama alanınızın keyfini çıkarın!
NOT: Artık uygulama çekmecenizde iki Fotoğraflar uygulaması olacak. Biri Revanced [yeni] uygulamasından, diğeri ise orijinal [eski] uygulamanız olacak.

1778089305343.webp

Root yetkisi olmadan sınırsız Google Fotoğraflar depolama özelliğini açabilme yönteminin detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle adımların sade ve anlaşılır verilmesi sayesinde yeni başlayan kullanıcılar bile rahatlıkla uygulayabilir. Depolama problemi yaşayan Android kullanıcıları için oldukça güncel ve işe yarar bir rehber olmuş 👍

• Beğen
Tepkiler: CaN
  • Etiketler Etiketler
    android için ücretsiz bulut depolama yöntemi android rootsuz google fotoğraflar yöntemi google fotoğraflar limitsiz yedekleme rehberi root gerektirmeyen google depolama artırma ücretsiz sınırsız fotoğraf depolama çözümü
  • Geri
    Üst Alt