Haber Araç ticareti silahlı kavgaya döndü

AlpEren

✅️ Premium
Araç ticareti silahlı kavgaya döndü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında araç alım-satım ücreti nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Ertuğrulgazi Mahallesi Memiş Sokak üzerinde, 6 kişi arasında iddiaya göre araç alım-satım ücreti nedeniyle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma, taşlı ve silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların birbirlerine taşlarla saldırdığı sırada, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tabancayla Engin A.'ya (25) ateş etti. Tabancadan çıkan mermi Engin A.'nın sol bacağına isabet etti.

Kavgaya karışan 3 şüpheli olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı Engin A. ise özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAVGA ANI KAMERADA


Silahlı ve taşlı kavga anları, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.



Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
← Önceki Konu

Haber  Gülistan Doku soruşturmasında 5. dalga operasyon. Yeni bulgulara ulaşıldı

  • AlpEren
  • Cevaplar: 0
Sonraki Konu →

Haber  Deniz Göktaş'a tahliye ve yeniden tutuklama

  • AlpEren
  • Cevaplar: 0
Geri
Üst Alt