Haber Beylikdüzü'nde kar Taksim'de karla karışık yağmur

Beylikdüzü'nde kar Taksim'de karla karışık yağmur

Afet İşleri Dairesi Başkanlığı'nın (AKOM) kentin yüksek kesimleriyle, kuzey kesimlerinde kar ve karla karışık yağmurun etkili olacağı uyarısı yapmasının ardından İstanbul'un belirli bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Beylikdüzü güne kar yağışıyla başlarken, Taksim'de rüzgarla birlikte karla karışık yağmur etkili oldu.

PsSQ46hCq0eAtZBIO1F4zQ.jpg

Büyükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü başta olmak üzere İstanbul'da belirli bölgelerde kar yağışı etkili oldu.
k9bHd_kjWEeNVsJf4MdKBg.jpg

Afet İşleri Dairesi Başkanlığı dün (AKOM) kentin yüksek kesimleriyle kuzey kesimlerinde kar ve karla karışık yağmurun etkili olacağı uyarısı yapmıştı.
RPsRyWVPH0iWUp3IJEepVg.jpg

Gece saatlerinde sıcaklıkların 8-10 derece düşeceği bilgisinin de yer aldığı açıklamanın ardından İstanbul'da sabah saatlerinde belirli noktalarda kar yağışı başladı.
cKlU5PPs8E--h7j6hgH1TA.jpg

Beylikdüzü'nde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu.K ayhan Balıkçı, "2024'ün ilk karı yağdı, çok sevinçliyiz. Çok uzun zamandan beri bekliyoruz. İstanbul için belki biraz tehlikeli olabilir trafik için." dedi.Şeyhmuz Akdoğdu ise, "Yılın ilk karı güzel hissettiriyor. Beklemiyordum açıkçası, daha birkaç gün öncesine kadar hırkayla geziyordum. Bir anda kar geldi, güzel birşey yani." şeklinde konuştu.
lyRWQh7WHk-Q4VEWaqdsFw.jpg

Taksim'de ise rüzgarla birlikte yer yer yağmur ve karla karışık yağmur etkili oldu. Özellikle toplu taşıma araçlarıyla işe gidenler duraklarda yoğunluk oluşturdu.
W1iDp1lHdUmX-LcGGufHWg.jpg

_r7QH4QhCESTkVtowdtbDA.jpg

1X3pAQAxckKMIdGqP4Ad0g.jpg

w8z8Gy5N60myoRTqmReqUw.jpg

-j8Z2DLIWEuEMgGPGsBSOg.jpg

 
Üst Alt