Haber Bursa’da market çıkışında bıçaklı saldırı: 1 ölü

Bursa’da market çıkışında bıçaklı saldırı: 1 ölü

Bursa’da Ramazan Yılmaz isimli kişi, alışveriş yaptığı marketten çıktığı sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Yılmaz saldırıda yaşamını yitirirken, saldırgan kaçtı. Polis saldırganı arıyor.

b87zo2AWY0-we-JRO3YFYA.jpg

Bursa’da bir kişi market çıkışında bıçaklı saldırıya uğradı. Olay dün akşam saat 20.30 sıralarında Yıldırım ilçesine bağlı Davutkadı Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi.
BK846vDKRkyb6HdFBCE0Jg.jpg

Alışveriş yapmak için bir markete giren Ramazan Yılmaz, ihtiyaçlarını aldıktan sonra dışarı çıktı. Bu sırada market önünde bekleyen ve kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, Yılmaz’a bıçakla saldırdı.
MHX9EqfrlEifKoEzho7qqQ.jpg

Yaşanan arbede sırasında Yılmaz, yüzünden aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
fxIsvPrTrUmOCjOCvPB-Kg.jpg

Yaralı, olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
0MBfIRfR10qE2RcX-Pg7KQ.jpg

Tedavi altına alınan Yılmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
 
Üst Alt