Haber Can Dalton çetesinden üçüncü saldırı: 10 milyon liralık haraç olayında iş yeri sahibinin şimdi de evi kurşunlandı

Can Dalton çetesinden üçüncü saldırı: 10 milyon liralık haraç olayında iş yeri sahibinin şimdi de evi kurşunlandı

İstanbul Esenyurt’ta Can Dalton isimli çeteye 10 milyon lira haraç vermeyi reddettiği için bir haftada 2 kez iş yeri kurşunlanan adamın dün gece de evi kurşunlandı. Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

N-tNQkX-jUC8NLz2l84nHw.jpg

İstanbul Esenyurt’ta haraç vermeyi reddettiği için iş yeri iki kez kurşunlanan adamın şimdi de evi kurşunlandı.
d-Tkh_MueEqQ8gka7DiV5Q.jpg

Esenyurt’taki Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan iş yeri önüne birkaç gün arayla plakasız motorla gelen saldırganlar, iş yerine ateş açıp ardından kayıplara karışmıştı.
iNR1IjMuz0CZIB5r7Yjg3Q.jpg

İkinci saldırının akşamında ise işyeri sahibin Avcılar’da bulunan evi, Can Dalton isimli aynı çete mensupları tarafından kurşunlandı.
8euNtq_s0USZwhuBcbt1Ug.jpg

İş yeri sahibinden ise 10 milyon haraç istendiği, vermeyi reddince bu saldırıların yaşandığı belirtildi. Pazartesi günü motosikletle gelen iki şahıs tarafında kurşun yağmuruna tutulan iş yeri, dün gece saatlerinde ise tekrardan saldırganların hedefi oldu.
ApzxPjHKVEy-IyXUaRdK1g.jpg

İş yeri önüne gelip iki el ateş açan şüpheliler, saldırı sonrasında kayıplara karıştı. Aradan geçen saatlerin ardından ise işyeri sahibinin Avcılar’da bulunan evine silahlı saldırı düzenlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
Üst Alt