Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Asıl işimiz yeni başlıyor. Türkiye Yüzyılı yeni başlıyor.” dedi. AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, “Eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı’na katıldı. Erdoğan burada bir konuşma gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle: "Milletimizin önüne yeni hedefler koyarken buna uygun kadroları yetiştirmeyi, mekanları hazırlamayı da ihmal etmiyoruz. Biz sadece AK Parti’ye 18’inci seçimini kazandırmak, Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştırmak için çalışmıyoruz. Cumhuriyetimizin ilk asrını geride bırakan Türkiye’nin ikinci asrının yol haritasını da oluşturuyoruz.

"ESKİ TÜRKİYE DÖNEMİNİ TAMAMEN KAPATIYORUZ" Asıl işimiz yeni başlıyor. Türkiye Yüzyılı yeni başlıyor. Eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz. Tek parti faşizminin, darbelerin, cuntaların zulümlerin, koalisyonların, krizlerin Türkiyesini bir daha geri gelmemek üzere tarihin tozlu raflarına kaldırıyoruz. Artık devir Türkiye Yüzyılı devridir.

"SANMAYIN Kİ BELEDİYE YÖNETİMLERİNİ ŞEHİRLERE HİZMET ETMEK İÇİN İSTİYORLAR..."

Hala eski Türkiye özlemi içinde olanların yüreğine her seçimde bir acaba hevesi dolduğunu biliyoruz. Seçim sonrası hakikatler yüzlerine bir tokat gibi inince kös kös yerlerine dönüyorlar. Emin olun bu seçimde de birilerinin yüreği kıpır kıpırdır… İstiyorlar ki önce belediye yönetimlerini ele geçirsinler, ardından ülkeyi yeniden huzursuzluğa sürükleyip, merkezi yönetime göz diksinler. Sanmayın ki belediye yönetimlerini şehirlere hizmet etmek için istiyorlar. Böyle bir düşünceleri kesinlikle yok. Dertleri belediyeler üzerinden elde edecekleri rantı yağmalamaktır."
 
Üst Alt