Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da: İnanıyorum ki Şanlıurfa, şanlı bir geçiş yapacak

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da: İnanıyorum ki Şanlıurfa, şanlı bir geçiş yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tanıtım toplantısı öncesinde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, “İnanıyorum ki Şanlıurfa, şanlı bir geçiş yapacak.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da AK Parti aday tanıtım toplantısı öncesinde halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle: İnanıyorum ki Şanlıurfa, şanlı bir geçiş yapacak. Bütün oyunları bozmaya var mıyız? Birliğimizi, beraberliğimizi inşallah devam ettirmeye var mıyız?

Artık Şanlıurfa Havalimanı yokken, şimdi var mı? Üniversitesi var mı? Kim yaptı? Bundan sonra da diyoruz ki; yerel yönetimlerde de inşallah merkezi yönetim olarak, yerel yönetimimizle el ele verecek ve Zeynel Abidin kardeşimizle beraber bu yolda yürüyeceğiz. İlçe belediyelerimizle beraber el ele verecek; inşallah emin adımlarla yürüyeceğiz.

Sakın oyunlara gelmeyelim; biz oyunları bozarak geldik. 21 senedir hep burada bu hizmetleri verdik, veriyoruz.

İnşallah bugün adayları açıklayacağız. Ama daha sonra mitingimizi yapmaya geleceğiz. Çünkü Şanlıurfa’ya bu da yaraşır. Burada bir miting yapmadan, final olmaz."
 
Üst Alt