Haber Dere yatağında gördüğü cesedi cansız manken zannetti

Dere yatağında gördüğü cesedi cansız manken zannetti

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir derenin kenarında dinlenmek için mola veren Mehmet Ali Han, su kenarında kadın cesedi ile karşılaştı. Cesedi ilk gördüğünde cansız manken sandığını söyleyen Han, “Cansız mankenin ayağı biraz düz olur. Parmaklarını görünce arkadaki arkadaşa bu insan dedim, beraber ekipleri aradık.” dedi.

3YjuEDRWBEGqQhX0qWQ7ow.jpg

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Mezit deresi kenarında bir kadına ait ceset bulundu.
zbK62ya4kkmyXvNt-4hfUw.jpg

Olay dün saat 17.30 sıralarında gerçekleşti. Aracıyla Bursa'dan Konya'ya gitmek üzere yola çıkan Mehmet Ali Han, dinlenmek için Mezit Deresi kıyısında mola verdi.
ec6iC1LbGkOpHKfIgjILQQ.jpg

Ayaklarını serinletmek için dereye yaklaşan Han, yarı çıplak halde kadın cesedi gördü.
dbIwUL9_Okesa21asw7GXw.jpg

Mehmet Ali Han'ın 12 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine adrese jandarma, polis, sağlık, itfaiye ve AFAD, ekipleri sevk edildi.
Q1-s07AYr0yll835ig9m_w.jpg

Yapılan ilk incelemede vücudunda herhangi bir bulguya rastlanmayan ceset, kimliğinin ve ölüm nedenin belirlenmesi için, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
LGTp6p_EgE63j9wgbx7rzg.jpg

CANSIZ MANKEN ZANNETTİ Cesedi gören Mehmet Ali Han, cesedi ilk olarak cansız manken zannettiğini söyledi. Han, “Cansız mankenin ayağı biraz düz olur. Parmaklarını görünce arkadaki arkadaşa bu insan dedim, beraber ekipleri aradık.” dedi.
 
Üst Alt