Haber Diablo 4'e beklenen büyük güncelleme geldi

Diablo 4'e beklenen büyük güncelleme geldi

Blizzard, Diablo 4 için yeni güncellemeyi duyurdu. Oyun içerisinde birçok hatayı giderdiğini duyuran şirket, yeni güncelleme ile ilgili yama notlarını paylaştı. Peki Diablo 4 güncellemesinde neler var? İşte detaylar...

_gbH47_OtEmQb0BXhgGmkw.jpg

Oyunseverler çıktığı günden bu yana Diablo 4'ün ilk güncellemesinin ne zaman geleceğini merak ediyordu. Blizzard, yaptığı açıklamayla birlikte Diablo 4 için ilk büyük güncellemenin yayınlandığını paylaştığı yama notlarıyla beraber duyurdu.
j1YiH-zjRkG26MW4dzbhjA.jpg

İşte yama notlarından öne çıkanlar: Nightmare Dungeons'ı tamamlamak için verilen deneyimi önemli ölçüde artırdı. Kabus Zindanlarında canavarları öldürmekten kazanılan deneyimi önemli ölçüde artırdı. Helltide sandıkları artık açıldığında çok daha fazla bonus deneyim sağlıyor. Bireysel Fısıltıları tamamlayarak ödüllendirilen deneyim önemli ölçüde artırıldı. Zindan hedeflerini tamamladıktan sonra meydana gelebilecek hold out tarzı olayı tamamlama karşılığında deneyim verilmemesi sorunu düzeltildi. Helltide Roaming patronları artık daha tutarlı bir şekilde daha yüksek kaliteli ganimet bırakacak. Oyuncular artık Kabus Zindanlarına doğrudan harita üzerinden ışınlanabilirler. Dünya patronlarından haftalık bonus önbelleklerin açılması için artık bir seviye gereksinimi yoktur.
iJ3RoIxS00iCkYRCnjoKdw.jpg

dttby7dUHUaOwg5lcbVQNg.jpg

NbTUCtx2506g1RRJoPUiRQ.jpg

adlZnHemd0-JKjdmd5bqHQ.jpg

CUrvG6VoiEqy3iR2cTsuHw.jpg

8e9ZDo8YWkG1LyM30dy9oA.jpg

fxktV6Yil0GJvUcH2j2PbA.jpg

D4aB9g4vQ0O9HMBptC5EvQ.jpg


 
Üst Alt