Haber Domuz avında kazayla arkadaşını öldürdü: Çocuk gözaltında

Ava gidip arkadaşını öldürdü

Adana'nın Aladağ ilçesinde 17 yaşındaki çocuk, domuz avı için çıktıkları ormanda arkadaşını öldürdü. Zanlı, tüfeğin kazara ateş aldığını iddia etti.

Barış Şahin (17) ile arkadaşı H.M. (17) dün akşam saatlerinde domuz avı için Uzunkuyu Mahallesi'ndeki ormanlık alana gitti. Bir çiftlikte çobanlık yaptığı öğrenilen H.M., av sırasında kazara arkadaşı Şahin'e av tüfeğiyle ateş etti. Şahin'in yaralanması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermek isteyen H.M., telefonunun çekmemesi nedeniyle başarılı olamadı. Bunun üzerine H.M., yoldan geçen bir otomobil sürücüsünden yardım istedi.

HAYATINI KAYBETTİ Otomobille Aladağ Devlet Hastanesi'ne götürülen Şahin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şüpheli H.M. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt