Haber Elon Musk, X/Twitter'da hashtag özelliğini kaldırmayı düşünüyor

Elon Musk, X/Twitter'da hashtag özelliğini kaldırmayı düşünüyor

X yani eski adıyla Twitter'da çalışan bir kişi platform üzerinde paylaştığı bir gönderide "hashtaglerin kaldırılması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Platformun sahibi Elon Musk ise bu gönderiye yanıt olarak "Evet" cevabını verdi.

Elon Musk, X yani eski adıyla Twitter üzerinde gönderilerde sık sık kullanılan, kullanıcıların trend topicler sayesinde gündemi takip etmesine yarayan hashtagleri kaldırmayı düşünüyor.

Hashtag özelliğini kullanan kullanıcılar, gönderilerinde öne çıkarmak istedikleri kelimelerin başına "#" sembolünü koyarak trend başlıklara taşır ve o konu hakkında yapılan aramalarda gönderilerindeki etkileşim sayısını arttırır.

"HASHTAGLERİN KALDIRILMASI GEREKİYOR" Tesla ve X'in bir çalışanı platform üzerinde "hashtag" özelliğinin kaldırılması gerektiğini söyledi. X'in sahibi Elon Musk ise bu gönderiye yanıt olarak evet cevabını verdi. Musk, trend başlıklarda kullanıcılar tarafından sık kullanılan kelimelerin yer almasını istediği kaydedildi.

"TWITTER'I MAHVEDİYOR" Öte yandan X'teki birçok kullanıcı Elon Musk'ın bu kararına karşı çıkarak "Elon Twitter'ı mahvediyor" ifadelerini kullandı.

RBrN5bPuG02IsJNQ4qborA.jpg
YAPAY ZEKA "GROK" GELİYOR X, Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, kendi yapay zeka asistanını duyurdu. "Grok" ismini verdiği sohbet robotu X yani eski adıyla Twitter'da Premium aboneleri için kullanıma sunulacak. Elon Musk, Grok'un X'ten gelen bilgilere gerçek zamanlı erişime sahip olacağını ve yanıtlarına mizah katacağını söyledi.

 
Üst Alt