Haber Eşinin boğup uçuruma attığı Bedriye’nin cansız bedeni nerede? Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Eşinin boğup uçuruma attığı Bedriye’nin cansız bedeni nerede? Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Konya’da eşi Tayfur Kılıç’ın boğarak öldürüp, ardından uçuruma attığı Bedriye Kılıç’ın cesedinin bulunması için başvuru üzerine yeniden kadavra köpekleriyle arama yapıldı. Ancak bu aramada da Kılıç’a ait herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Yi0CQDHr9UqaQNjdNkY6bg.jpg

Konya’da eşi tarafından öldürülüp uçuruma atılan Bedriye Kılıç için ekipler bir kez daha arama çalışması gerçekleştirdi.
jE04x9WE1kOHHb09dkKWyw.jpg

Akşehir’de yaşayan Tayfur Kılıç, geçen yıl 6 Temmuz’da kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan eşi, 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın işe gitmek için evden ayrıldığını ve bir daha dönmediğini belirterek, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polisin çalışmasında, Kılıç’ın izine rastlanmadı. Bedriye Kılıç bulunamayınca aileler, televizyon programına katıldı. Tayfur Kılıç, katıldığı televizyon programında çelişkili konuşma ve davranışları üzerine, 28 Ekim’de program sonrası memleketine dönerken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yolcu otobüsünde gözaltına alındı. Emniyete götürülen Kılıç sorgusunda, “Eşimin telefonuna sürekli mesajlar geliyordu. Kıskançlık nedeniyle kavga ettik. Evde eşimi boğarak öldürdüm. Sonra cesedini otomobile taşıyıp, Akşehir-Isparta karayolu üzerinde dağlık bir alandaki uçuruma attım.” dedi.
7rJYg4WrG02sL_6PmHu6Uw.jpg

Tayfur Kılıç, soruşturmadaki yer keşfi çalışmasında savcı ve polislere, eşinin cesedini attığı alanı gösterdi. Kılıç, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Güvenlik güçleri de AFAD ekipleri ve kadavra köpekleriyle Kılıç’ın cesedinin atıldığı belirtilen bölgede arama yaptı.
Qsg384DXuEeCf5hjFj0fug.jpg

Çalışmalarda Kılıç’ın cesedine ulaşılamadı. Soruşturma kapsamında Tayfur Kılıç’ın babası Adem Kılıç da 1 Aralık’ta gözaltına alındı. Adem Kılıç, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede cinayete yardım ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
YcyVs3_5802d0gh-Szjeww.jpg

Bedriye Kılıç’ın babası Oktay Er’in mahkemeye verdiği dilekçe üzerine Engili Kempes Mevkisi’nde dün eğitimli kadavra köpeği eşliğinde polis ve jandarma tarafından yeniden arama yapıldı. Ancak yapılan çalışma sonucu Bedriye Kılıç’a ait herhangi bulguya rastlanılmadı.
QEJ29_pIg02IzGq_aJIEEw.jpg

Herhangi bir ize rastlanılmaması üzerine gözyaşlarına hakim olamayan anne Sona Er, “Yardım etsinler bize, elimizden tutsunlar. Kanı yerde kalmasın. Ne olur yardım etsinler bize, başka bir şey istemiyorum. Aylardır ne çektiğimizi bir Allah biliyor, bir de ben biliyorum.” diye konuştu.
1mTSRmkE_k6Nx4LCxFyE_Q.jpg

 
Üst Alt