Haber Ev sahibi kiracının kapısına dayandı, kayıttaki telefonu görünce yaptıklarını inkar etti

Ev sahibi kiracının kapısına dayandı, kayıttaki telefonu görünce yaptıklarını inkar etti

Beylikdüzü’nde kiracısını çıkarmak isteyen ev sahibi ve yakınları gece geç saatlerde kapıya dayandı. Ev sahibi, kiracının o anları cep telefonuyla kaydettiğini görünce yaptıklarını inkar etti.

lTcnya6j-EKD3PCWHo26iw.jpg

Beylikdüzü’nde bir ev sahibi kiracısının kapısına dayanıp, tehditler savurdu. Ev sahibi, kiracısının o anları cep telefonuyla kaydettiğini görünce ise yaptıklarını reddetti.
74LFwKMwdkmV4Jenu75OYg.jpg

Olay dün saat 22.45 sıralarında, Yakuplu Mahallesi 72. Sokak'taki binada meydana geldi. İddiaya göre, kiracı Merve Çelik, ev sahibi tarafından 1,5 yıldır oturduğu daireden çıkarılmak istendi. Ev sahibinin kardeşi ve eşi dün gece saatlerinde, aynı binada oturdukları kiracı Merve Çelik'in kapısına dayandı. Çelik'in erkek kardeşinin saatin geç olduğu ve müsait olmadıklarını söylemesine rağmen, küfür ederek kapıyı tekmeleye başladılar.
X5cdfzH1TkSdxkL6DkbyAg.jpg

Bunun üzerine Merve Çelik de kapıya giderek cep telefonuyla o anları kaydetmeye başladı. Çelik'in kayıttayken kapıyı açması üzerine, cep telefonunu gören ev sahibinin kardeşi, üslubunu değiştirerek tehdit etmediklerini söyledi.
rNKfEsKJx0mOC7T3wUVgBg.jpg

Bunun üzerine Merve Çelik, polise giderek şikayetçi oldu.
 
Üst Alt