Şu anda hem S24 Ultra hem de S25 Ultra'yı test amacıyla kullanıyorum. Şimdilik S25 Ultra birincil cihazım, önceki model ise test amaçlı kullanılıyor. Ancak, S25 Ultra'yı birkaç ay kullandıktan sonra S24 Ultra'ya geri dönmeye karar verdim ve önemli bir özelliğin eksik olduğunu fark ettim: Ultra Geniş açılı lensde flaşı etkinleştirme özelliği yoktu. Bu durum S25 Ultra'da yoktu [hatta iPhone'umda bile bu özellik mevcut]. Bu yüzden bunu donanımsal bir sınırlamaya bağladım ve yoluma devam ettim.
Ancak birkaç gün sonra aklıma bir fikir geldi: Ya bu sadece bir yazılım kısıtlamasıysa? Yani cihaz, Ultra Geniş açılı lenste flaşı desteklemek için gerekli donanıma sahip, ancak Samsung bunu yazılımda engellemiş olabilir. Tahmin edin ne oldu? Varsayımım doğru çıktı. S24 Ultra, Ultra Geniş açılı lenste flaşı etkinleştirmek için gerekli donanım desteğine sahip. Ve bu kılavuzda, bunun nasıl yapılacağını göstereceğiz. Talimatlar için takipte kalın.
Galaxy S24 Ultra'da Ultra Geniş Açılı Lense Flaş Nasıl Etkinleştirilir?

Başlamadan önce lütfen cihazınızın tam yedeğini alın. Droidwin ve üyeleri, nükleer bir savaş durumunda, alarmınız sizi uyandırmazsa veya aşağıda verilen adımları uygularken cihazınıza ve verilerinize herhangi bir şey olursa sorumluluk kabul etmeyecektir.
- Öncelikle, Magisk, KernelSU veya APatch kullanarak cihazınızı rootlayın.
- Şimdi LSPosed Framework'ü indirin, kurun ve ayarlayın.
- Ardından, GitHub'dan SCam Unlock'u indirip kurun.
- Şimdi, LSPosed > Modüller > SCAM Kilidini Açmayı Etkinleştir seçeneğine gidin.
- Şimdi SCam Unlock'a gidin ve aşağıdaki uygulamayı işaretleyin.
com.sec.android.app.camera [varsayılan kamera uygulaması] - Ardından modülün etkinleşmesi için cihazınızı yeniden başlatın.
- Son olarak, Kamera uygulamasını zorla durdurun ve sonucu kontrol edin.