Haber Genç hemşirenin sır ölümü. Altıncı kattan düştü, doktor sevgilisi gözaltına alındı

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

AlpEren

✅️ Premium
Genç hemşirenin sır ölümü. Altıncı kattan düştü, doktor sevgilisi gözaltına alındı

Kartal'da 26 yaşındaki hemşire N.İ.A., doktor sevgilisi ile birlikte yaşadığı 6. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Gözaltına alınan sevgilisi A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Korkunç olay, Kartal Yalı Mahallesi'nde 19 Mart akşamı meydana geldi.



İddiaya göre, özel bir hastanede hemşire olarak çalışan N.İ.A. (26), 6. kattaki evinin camından düşerek hayatını kaybetti. Yaşanan olayın İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından "şüpheli ölüm" olarak değerlendirilmesi üzerine inceleme başlatıldı.



İncelemeler sonucu hayatını kaybeden genç kadının erkek arkadaşı Diyetisyen A.A. (53) gözaltına alındı.



“AŞAĞIYA BAKTIĞIMDA YERDE YATIYORDU”

N.İ.A.'nın birlikte yaşadığı ve olay sırasında evde olduğu belirlenen A.A.'nın ilk ifadesinde, "İ. ile özel bir hastanede bir dönem beraber çalıştık. Daha sonra ben oradan ayrıldım. Ama İ. aynı hastanede çalışmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 buçuk aydır sevgiliyiz. Olay günü dışarıda birlikte alkol alıp eve geldik. İ. mekanda anormal hareketlerde bulununca kalkmak zorunda kaldık. Eve gidince alkol etkisiyle biraz sözlü tartışma yaşadık. Ben banyoya girdim, çıktığımda salon camı açıktı. Aşağı baktığımda İ. yerde yatıyordu. Görür görmez ambulansı ve polisi aradım" dediği öne sürüldü.


Adliyeye sevk edilen A.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
← Önceki konu

Haber  Şanlıurfa'yı sağanak vurdu. 4 ilçede okullar tatil edildi

Sonraki konu →

Haber  Altıncı kattan düşen hemşire yaşamını yitirdi

Geri
Üst Alt