Good Lock 2022 Güncellemesi bu Yeni özelliklerle geliyor

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 708

CaN

admin
Mesajlar
1,506
Tepkime
4,697
Puanları
113
Konum
Türkiye
samsung-good-lock-640x360.png

Samsung, yarından itibaren Good Lock 2022 için bir güncelleme yayınlayacak. Farkında olmayanlar yada Uygulamanın ne işe yaradığını bilmeyenler için Good Lock, Samsung'un bir özelleştirme ve kişiselleştirme modülleri paketidir. Kullanıcıların cihazlarının görünümünü ve verdiği hissi değiştirmesine, ayrıca işlevselliği genişletmesine olanak tanır. Genellikle ülkemizde bu uygulama doğrudan çalışmaz. Farklı yöntemler ile uygulama çalıştırılır duruma getiriliyor.

Good Lock modülleri, her yıl yeni bir Android işletim sistemi yükseltmesi yayınlandığında büyük bir güncelleme alır. Samsung , Android 12 piyasaya sürüldükten sonra Good Lock'u zaten güncelledi . Şimdi bazı yeni Good Lock 2022 özelliklerini bünyesine katan güzel bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor.

Good Lock 2022 güncellemesi ile yeni özellikler getiriyor

Good Lock ekibinin üyelerinden biri, Samsung'un Güney Kore için resmi forumlarında bu Good Lock 2022 güncellemesinin yarından itibaren çıkacağını onayladı.

Good Lock'un yapımcılarının, boş zamanlarında yeni özellikler üzerinde çalıştıkları ve geliştiricilerin bu işleri gönüllü bir şekilde ekstra çabaları olduğu da vurgulandı. Güncellemelerin bu kadar sık olmamasının nedenlerinden biri de budur.

Gönderi , Good Lock 2022 güncellemesinin getirdiği tüm iyileştirmeleri detaylandırıyor. Örneğin, Nice Shot modülü artık ekran görüntüsü alındıktan hemen sonra Sil düğmesini gösterilecek ve panoya kaydedilmeyecek bir ayar sağlayacaktır.

Kendi kendine video kaydı için çeşitli arka planlar da ayarlanabilir duruma getirilecek. Galaxy Watch 4 kullanıcıları için ClockFace modülü, saat yüzünü telefonda da kullanmayı mümkün kılıyor. Bu özellik yalnızca geliştiriciler tarafından Watch Face Studio aracılığıyla yapılan saat yüzleri için çalışacak.

Tek Elle Çalıştırma+ , klavye kısayolları ve ekranı hareket ettirmek için yeni hareketler ekler. SoundAssistant, ses paneli şablonlarının kullanımını kolaylaştırır ve kullanıcıların DeX modunda kendi şablonlarını oluşturmasına olanak tanır.

Good Lock üzerinde çalışan geliştiriciler, Good Lock modüllerinin daha da geliştirilebilmesi için kullanıcıları geri bildirimlerini ve önerilerini sunmaya teşvik ediyor. Yarın kullanıma sunulan güncelleme, hafta boyunca kademeli olarak kullanıcılara sunulacak.

Ülkemizde bu güncellemeyi alacak cihazların sayısı ya çok az olucak yada hiç olmayacak.
 
Mesajlar
10
Tepkime
9
Puanları
3
Tesekkur ederim
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Ülkemizde ca ok olmaması gerçekten üzücü. Nedenini bilmiyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Etiketler
android good lock güncelleme samsung yazılım
Üst Alt