Uygulama Home Up'ın yeni güncellemesi, ana ekran düzeniyle ilgili kendin yap, düzeltmeleri getiriyor

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 36
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
1000042894.webp

Samsung, Good Lock Home Up uygulamasını v18.0.00.32 yazılım sürümüyle güncelledi. Güncelleme ağırlıklı olarak hata düzeltmeleri ve iyileştirmelere odaklanıyor. Daha önce ele aldığımız gibi, DIY ana ekran düzeni konum hatası için bir düzeltme getiriyor.

DIY Home Screen, eşsiz ana ekran özelleştirmeleri sunan bir HomeUp modülü özelliğidir. Ancak, kullanıcılar birkaç aydır özellikle katlanabilir Galaxy cihazlarında otomatik uygulama konumlandırma sorunuyla karşılaşıyorlardı ve bu sorun şimdi düzeltiliyor.

1787300640245.webp

Güncelleme dağıtımı başladı ve önümüzdeki haftalarda tüm uygun cihazlarda ve bölgelerde kullanıma sunulacak.

Bunun yanı sıra, Koreli marka, One UI 9 güncellemesiyle kullanıcı deneyimini iyileştirmek için Good Lock paketine de büyük bir yükseltme hazırlıyor. Şu anda yalnızca yepyeni Galaxy Z8 serisi katlanabilir telefonlarda kararlı One UI 9 sürümü bulunuyor ve Galaxy S26 serisi hala beta programında.

Geçtiğimiz günlerde Koreli teknoloji devi Samsung, S26 için One UI 9 beta 5 sürümünü yayınladı ve kararlı sürümün de yakında çıkmasını bekliyoruz. Birçok Samsung cihaz sahibi One UI 9 güncellemesini bekliyor, ancak şu an için tek yapabileceğimiz şey, One UI 9'un resmi olarak en kısa sürede yayınlanmasını beklemek ve ummaktır.
 
  • Etiketler Etiketler
    good lock home up güncellemesi home up v18.0.00.32 samsung good lock home up samsung home up güncellemesi
  • Geri
    Üst Alt