Instagram, Abonelik Sistemini Test Etmeye Başladı

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 532

CaN

admin
Mesajlar
1,418
Tepkime
4,349
Puanları
113
Konum
Türkiye
instagram-abonelik-sistemi.jpg

Instagram’a Uygulamayı OnlyFans‘e Çevirecek Paralı Abonelik Sistemi Geliyor: İşte Tüm Detaylar


Instagram, içerik üreticilerinin para kazanabilecekleri, kullanıcıların içerik üreticilerine aylık bir ücret ödeyerek abone olabilecekleri özelliğini resmen duyurdu. Özelliğin ABD’de seçili içerik üreticileriyle test edilmesine başlandı.

Bu özellik, içerik üreticilerinin özel içerikler üretmesini sağlayacak ücretli abonelik sistemiydi. Sistem kapsamında bir kullanıcı, istediği bir içerik üreticisine abone olarak yalnızca abone olan kullanıcılara gösterilecek içeriklere erişebilecek.
Instagram’ın ücretli abonelik özelliğinden faydalanacak kullanıcıların Türkiye’de ödemeleri gereken aylık fiyatlar, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.O günden bugüne özellik hakkında herhangi bir gelişme olmazken Instagram, geçtiğimiz saatlerde bir duyuru paylaşarak özelliğin testine başlanıldığını açıkladı.

Instagram, ücretli abonelik özelliğine kavuşuyor:​

Instagram’ın ‘creators’ hesabından yapılan paylaşımla birlikte şirket, ‘Abonelikler (Subscriptions)‘ isimli ücretli abonelik sistemini sınırlı sayıda içerik üreticisiyle test etmeye başladığını duyurdu. Yapılan duyuruda sistem hakkında tüm önemli detaylar paylaşıldı.
Paylaşılan detaylara göre Instagram’da özellikten faydalanmak isteyen içerik üreticileri, aylık abonelik fiyatını istediği düzeyde belirleyebilecek. Özellik, abonelere özel hikâyeler ve aboneler özel canlı yayınlar gerçekleştirilmesini sağlayacak.

abone-hikayeleri.jpg

‘Abone Hikâyeleri‘ isimli abonelere özel hikâyelerde yalnızca abonelere özel içerikler paylaşılacak ve interaktif hikâye stickerları kullanılabilecek. ‘Abone Canlı Yayınları‘ isimli canlı yayınlardaysa içerik üreticileri, yalnızca kendisine abone olan kişilerin katıldığı bir canlı yayın gerçekleştirebilecek.

İçerik üreticilerinin kendilerine abone olan kullanıcıları ayırt edebilmeleri içinse kullanıcılara yönelik ‘Abone Rozetleri‘ özelliği gelecek. Bu özellikle içerik üreticileri, abone olan kullanıcılarını isimlerinin yanında gözükecek rozet sayesinde ayırt edebilecek.

Instagram’ın Abonelikler özelliği, şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde seçili içerik üreticileriyle test ediliyor. Instagram, özelliğin önümüzdeki aylarda daha fazla içerik üreticisi için yayımlanacağını planladığını açıkladı. Şu anda bu özelliği test edebileceğiniz içerik üreticileriyse şu şekilde:

 
Etiketler
detaylar instagram nasıl yapılır paketler test ücretli
Üst Alt