Nasıl Yapılır? İPhone'de Satın Alma Geçmişinden Uygulamaları Gizleme ve Gösterme Nasıl Yapılır?

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 322
Belirli uygulamaların iPhone'unuzun uygulama indirme geçmişinde görünmesini istemiyorsanız bunları gizlemek kolaydır. Cihazınızı çocuklarınızla veya diğer aile üyeleriyle sık sık paylaşıyorsanız bunu yapmak isteyebilirsiniz. İşte bunu nasıl yapacağınız.

Adım 1: App Store simgesine uzun basın ve beliren menüden Satın Alınanlar'ı seçin. Bu sizi doğrudan App Store'daki Satın Alınanlar sayfasına götürecektir.

1000064289.jpg1000064290.jpg

Adım 2: Gizlemek istediğiniz uygulamayı bulmak için aşağı kaydırın veya arama çubuğunu kullanın. Uygulama adını sola kaydırın ve Gizle'ye dokunun.

1000064294.jpg1000064295.jpg

Adım 4: Son olarak sağ üst köşedeki Bitti'ye dokunun.

Close-App-Purchase-History-on-iPhone.jpg
Bir uygulamayı veya oyunu yanlışlıkla indirme geçmişinizde gizlerseniz , onu nasıl gösterebileceğinizi burada bulabilirsiniz.

Adım 1: App Store'u açın ve sağ üst köşedeki profil simgenize dokunun.
Adım 2: Hesap sayfasında üstteki adınıza dokunun. Ardından Face ID, Touch ID veya parolayı kullanarak kimliğinizi doğrulayın.

1000064297.jpg1000064298.jpg

Adım 3: İndirilenler ve Satın Alınanlar bölümüne ilerleyin ve Gizli Satın Almalar'a dokunun.
Adım 4: Gizlenmiş bir uygulamayı göstermek için yanındaki Göster düğmesini kullanın.

1000064299.jpg1000064300.png

Etiketler
i̇phone satın alma geçmişi i̇phone satın alma geçmişi uygulamaları gizleme uygulamaları gizleme ve gösterme
Üst Alt