Haber Kağıthane'de servis şoförüne saldırı

Kağıthane'de servis şoförüne saldırı

İstanbul Kağıthane'de bir servis aracının şoförü, kendisine çarpan otomobilin sürücüsüne ''Neden bana çarptın?'' diye sorunca oğluyla birlikte 5 kişi tarafından dövüldü. Kavgaya karışan saldırganlar yakalandı.

0Xulc0pceUWLDncLxytWow.jpg

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 18.00 sıralarında Yeşilce Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde işçileri almaya gelen Turan S. yönetimindeki servis aracına, Zekeriya M. idaresindeki otomobil hafif şekilde çarptı.
81QAvrjBLUmkWSxP-KycJQ.jpg

Kısa bir tartışmanın ardından servis aracı işçileri almak için konfeksiyonun önünde durdu. O esnada araçtan inen şoför Turan S., Zekeriya M.‘nin yanına giderek “Neden bana çarptın?” dedi. Ancak Zekeriya M. bu soruya iddiaya göre hakaretle karşılık verdi. Bunu duyan Turan S.’nin oğlu İlker S., Zekeriya M. ile kavga etmeye başladı.
QrUCE3vqbUa1SthJ0UHIPA.jpg

Aracından inen Zekeriya M. ve çevredeki arkadaşlarıyla servis aracına binen Turan S. ve İlker S.‘ye saldırdı. Ortalığın bir anda karıştığı olayda 5 kişi tarafından saldırıya uğrayan baba ve oğlu dakikalarca dövüldü.
WpEJKez02kumB8WfrsbAJg.jpg

Araçtaki şoför Turan S. gaza basarak ilerlemek istedi. Ancak saldırganlar tekrar peşinden koşarak şoförü bir kez daha dövdü.
CwfBH7f_wkeojt_lpCWvBA.jpg

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan şoför Turan S.‘yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
cWkzlwfMpEeaPiRDA0MyGw.jpg

Tedavi sonrası taburcu edilen Turan S., emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayet sonrası polis ekipleri, saldırgan Zekeriya M.yi gözaltına aldı. İfadesi alınan Zekeriya M., “kasten yaralama”, “tehdit-hakaret” ve “mala zarar verme” suçlarından adli işlem yapılması sonrasında savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.
2BDUA48dL0SkV2du5IKsRQ.jpg

Zvs6TBGEiUKZTkmoPO9y_w.jpg

wQErJKEt80usZgAHPzHBug.jpg

2aqS-K0hF0eXZNWTFqnEEQ.jpg

ZWsgOHdREkycoFRrjWTGjg.jpg

 
Üst Alt