Haber Kate Middleton nerede? İngiltere'de bayraklar yarıya mı indi? Kraliyet ailesinde neler oluyor?

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Kate Middleton nerede? İngiltere'de bayraklar yarıya mı indi? Kraliyet ailesinde neler oluyor?

Kate Middleton'un ortadan kaybolmasının üzerinden 83 gün geçti. Geçirdiği ameliyattan sonra dinlenme sürecine giren prensesin Anneler Günü fotoğrafını paylaşması ve üzerinde oynandığı haberlerinin ardından Kraliyet ailesi ile ilgili komplo teorileri artmaya başladı. Kate Middleton nerede? Kral Charles öldü mü? İngiltere'de bayraklar yarıya mı indi? Kraliyet ailesinde neler oluyor?

2ywjXmLlqkCYtM_jeFxhjA.jpg

Galler Prensesi Kate Middleton16 Ocak'ta geçirdiği batın ameliyatından sonra dinlenme sürecine girdiği ve uzun bir süre gözlerden uzak kalacağı açıklandı.
35Kv8WnlBUiaDendqHPclA.jpg

Geçtiğimiz yıl aralık ayından itibaren kamuoyundan uzak olan Kate, 10 Mart ulusal anneler gününde çocuklarıyla fotoğraf paylaştı. Prensesin paylaştığı fotoğraf "manipülatif" olduğu gerçekçesiyle ajanslardan kaldırıldı ve işler bundan sonra daha ciddi bir hal almaya başladı.
fEf_qXHyaUG2xZNK49Zp-A.jpg

Fotoğrafla ilgli Kate özür açıklaması yaparken Kraliyet ailesi sessizliğini korudu.
lICCA1j_0kCeAyu_dwI6wQ.jpg

Sosyal medyada olayla ilgli komplo teorileri artmaya başladı. Bazıları Kate'in öldüğünü söylerken, bazıları olayların Kral ile ilgili olduğunu düşündü. Sosyal medyada bununla ilgli farklı teoriler ortaya atıldı...
77nzojzRGUCam1_0jw7VRA.jpg

Ortada bir kanıt olmasa da William ve Kate çiftinin arasının bozuk olduğu, hatta boşanma sürecinde oldukları öne sürüldü.Veliaht Prens William'ın Prenses Kate'i arkadaşı eski manken Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddiaları gündeme gelmişti. Ardından Kate'in "intikam" için Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeninin kızı olan Lady Gabriella Windsor'ın 45 yaşındaki kocası Thomas Kingston ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Thomas Kingston 25 Şubat günü evinde cesedinin yanında bir silahla ölü bulundu.
j_g-eWUhPEykzIsTD8GQPg.jpg

Prensesin geçirdiği ameliyatla ilgli detaylı bir açıklama yapılmazken sosyal medyada prensesin kalıtsal bir hastalığı olabileceği ve çocuklarına da geçmiş olma ihtimalleri konuşuluyor. Bu süreçte Kate Middleton'un uzun bir dinlenme sürecine girdiği ve kamuoyundan uzak kalmak istediği düşünülüyor.
LBNRkofzAkWNvR8KlCnCrA.jpg

Diğer yandan prensesin bağırsak hastalığına yakalandığı ve bir bölümünün alındığı iddiaları da gündemde.
CjAfTqi7E0-2GU4C_639uQ.jpg

Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta 75 yaşındaki oğlu 3. Charles geçmişti. Tahtta geçişinden kısa bir süre sonra kansere yakalanan Kral tedavi sürecinde girmişti. Kraliyet ailesinin uzun sessizliğinin sebeplerinden biri olarak gösterilen bir diğer teoriye göre Birleşik Krallık Kralı III. Charles sağlık sorunları nedeniyle tahttan çekilecek.
rpfLLp9mL06DcVM2wSJIFg.jpg

Tüm bu teorilerin ardında sosyal medyada bayrakların yarıya indirildiğini gösteren fotoğraflar paylaşıldı. Bu da Kate'in ya da Kral'ın ölmüş olabileciği iddialarını güçlendirdi. Ancak İngiliz haber kanalı Times Now'ın haberine göre, görüntülerin ülkenin eski kraliçesi 2. Elizabeth'in 2022'deki ölümüne ait olduğunu tespit etti.

 
Üst Alt