Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9 Serisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 6,557

CaN

admin
Puan 113
Çözümler 1
CaN
Puan 18
Çözümler 0
fumutb
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Puan 3
Çözümler 0
Esin
Elinize sağlık gerçekten çok güzel bilgi veriyor sunuz

• Beğen

HTC

Admin
Puan 3
Çözümler 0
HTC
Android 13 için olan kernelide paylaşır mısınız

• Beğen
Puan 18
Çözümler 0
asasızkral
Merhabalar samsung galaxy s9 plus için android 10 one ui 2.5 (g965fxxuhfvb4) sürümüne kernel arıyorum. xxmustafacokernel 46 beta 3 de hata veriyor. Stock kernelden daha iyi bir kernel var mı? Arıyorum bu sürüm için

Puan 13
Çözümler 0
xxmustafacooTR
Merhabalar samsung galaxy s9 plus için android 10 one ui 2.5 (g965fxxuhfvb4) sürümüne kernel arıyorum. xxmustafacokernel 46 beta 3 de hata veriyor. Stock kernelden daha iyi bir kernel var mı? Arıyorum bu sürüm için
Merhabalar, beta 3 için konuşayım, (dirtylerden biri de önerilir) stock + enforce seçeneklerinde cihazın boot etmesi lazım, aldığın hata ssrm warning gibi bir şeyse kerneldeki fazla güncelleştirmelerden kaynaklanıyor, önemsiz uyarılar.
Eğer kernel arıyorsan daha önce direkt Android 10 için yapılmış kernelleri hatırladığım kadar söyleyebilirim: Benim
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
, WhiteWolf, RZ Kernel, Ultimate ELS...

CaN

admin
Puan 113
Çözümler 1
CaN
@kung

Puan 18
Çözümler 0
asasızkral
Merhabalar, beta 3 için konuşayım, (dirtylerden biri de önerilir) stock + enforce seçeneklerinde cihazın boot etmesi lazım, aldığın hata ssrm warning gibi bir şeyse kerneldeki fazla güncelleştirmelerden kaynaklanıyor, önemsiz uyarılar.
Eğer kernel arıyorsan daha önce direkt Android 10 için yapılmış kernelleri hatırladığım kadar söyleyebilirim: Benim
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
, WhiteWolf, RZ Kernel, Ultimate ELS...
Teşekkür ederim :) Hata olarak geekbench te iki üç kere üst üste test yaptıktan sonra cihaz ısınıyor dinlendiriyorum kapatıp açıyorum ve cihaz teste başlayamıyordu hatırladığım kadarıyla bir kaç ay önce denemiştim.

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
android kernel en iyi kernel kernel download kernel indir noble noble rom kernel samsung kernel xxmustafacootr